MAV Sports, 2-0 cu Rusad Trans în finala pe Timişoara a „Cupei Prieteniei Bergenbier”, pătrunde în Turneul Final de Vest, ultimă haltă spre Rio de Janeiro

32 de echipe s-au întrecut în weekendul 14-16 martie în „Cupa Prieteniei Bergenbier” la minifotbal din Timişoara, iar la final echipa MAV Sports a câştigat competiţia după ce a trecut cu scorul de 2-0 de Rusad Trans. Timişorenii şi-au asigurat prezenţa în Turneul Final de Vest, unde vor lupta pentru un loc în turneul final de la… Rio.

Competiţia a găzduit 32 de meciuri în 3 zile, disputate de la nivelul 16-imilor de finală. Finala dintre MAV Sports și Rusad Trans s-a jucat cu tribunele pline, iar în cele din urmă băieții de la MAV Sports au ieșit învingători cu scorul de 2-0. Aceștia vor reprezenta Timișoara în Turneul Final de Vest (Cluj, 17-18 mai), unde cele mai bune 16 echipe din această parte a țării se vor lupta pentru un loc în Marea Finală de la Rio.

“Au fost trei zile foarte încărcate în care am jucat cinci meciuri, însă suntem fericiți că ne-am atins obiectivul: am reușit să trecem în etapa următoare. Mergem la Cluj cu dorinţa de a câştiga şi acolo şi sperăm să jucăm pe plaja de la Rio”, au declarat cei de la MAV Sports, în componenţa Gabriel Lucian Balint, Nicolae Costândana, Raul-Costin Ionescu, Daniel Adrian Mărtinaş, Ştefan Nica, Miroslav Cosmin Nicolin, Zoltan Nincsovics, Dan Puşcaşu, Cristian Utfineanţ şi Ovidiu Vîlceanu. Aşadar câteva nume cunoscute, inclusiv de multipli campioni europeni de minifotbal cu selecţionata României.

În semifinale a fost MAV Sports – Zamora Team 11-2 şi Rusad Trans – Winners FC 3-2. În drumul spre fazele finale, câştigătoarea a mai trecut cu 12-2 de FCM Banatu, cu 13-3 de All Star Team şi cu 5-1 de Real Madrid Mai Mic.

Pe durata a trei zile, Arena Viola a devenit centrul fotbalistic al orașului Timișoara, unde cele mai bune echipe de amatori au luat startul în Cupa Prieteniei Bergenbier. Acțiunea a început vineri la ora 11 şi a continuat până duminică seara la ora 22, timp în care s-au înscris sute de goluri spectaculoase în cea mai mare competiție sportivă dedicată amatorilor din România.

Toate echipele care au participat la „Cupa Prieteniei Bergenbier” au primit câte un bax de bere, iar câștigătorii au fost fost recompensați cu un set complet de echipament sportiv, iar finaliștii au primit tricouri de sport.

 

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei × 5 =

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: