Pariorii – Club AS, remiză pentru SNB. Continuă și lupta pentru evitarea retrogradării…

Derby-ul pentru locul 2 al primei ligi din Campionatul de Minifotbal Alborz, dintre Pariorii și Club AS, s-a încheiat la egalitate, 3-3, rezultatul mulțumind doar pe liderul MAV-Glissando, care e revenit la avansul de 11 puncte, și pe SNB, care e din nou în cărți pentru a deveni vicecampioană.

SNB-ul continuă parcursul bun din ultima perioadă, înregistrând cea de-a 4-a victorie consecutivă în campionat, 2-0 cu Auto Europa, depășind Club AS-ul în clasament și ajungând la doar 1 punct în spatele Pariorilor, care ocupă poziția secundă. Așadar, se anunță o luptă interesantă pentru locul 2, luptă ce s-ar putea prelungi chiar până în ultima etapă, când SNB și Club AS se vor afla față în față.

În zona retrogradării lupta e în continuare acerbă, marile câștigătoare ale ultimele etape fiind Tao Tim, Conti Power și Grașii, trupe ce s-au impus în meciuri directe cu alte contracandidate la menținerea în prima ligă a minifotbalului local. Deocamdată, doar Drufecul, ocupanta ultimului loc, pare a fi rămas fără speranță, în rest, 8 echipe se luptă pentru a evita celelalte 3 locuri retrogradabile și cele 2 două de baraj.

În altă ordine de idei, vă anunțăm cu o mică întârziere, dar cu plăcere, că minifotbalul timișorean a scăpat de unul din personajele care nu-și au locul într-o competiție sportivă, pe numele său Miodrag Vuletici, de la formația, surpriză, Profesorii, care a fost exclus din competiție după lovirea cu pumnul a unui adversar al trupei FC Gușterii, într-o partidă din etapa a 25-a a ligii secunde.

Dorim să felicităm pe această cale comitetul executiv al competiției, care a luat această decizie, cu speranța că nici pe viitor astfel de personaje nu vor mai fi tolerate.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× opt = 8

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: