Pentru Kassandra Rotariu: la Lugoj, deja o tradiție

Mai multe generații de fotbaliști s-au reunit în acest sfârșit de săptămână în sala ”Ioan Kunst Ghermănescu” din Lugoj, în ceea ce tinde să devină o bună tradiție cu scop umanitar. Miodrag Belodedici, printre alții, a revenit pe malurile Timișului la un nou eveniment cu caracter caritabil organizat la cumpăna dintre ani întru sprijinirea micuței Kassandra Rotariu, fiica înfiată de fostul internațional Iosif Rotariu, care a suferit 37 de intervenții chirurgicale în lupta cu osteomielita. Imagini de la jocul de minifotbal, în rubrica FOTO-OBIECTIV, din josul paginii I a Sporttim…

Frumos moment, într-o perioadă a anului când gândurile bune pe adresa semenilor noștri sunt la ele acasă.

Seara eveniment a fost onorată cu prezența nu doar de Miodrag Belodedici sau Francisc Vaștag, ci de reprezentanți ai mai multor generații de fotbaliști din județul nostru, de la însuși Iosif ”Roti” Rotariu, Petre Țurcaș ori Marcel Băban la Cristian Dancia sau Paul Codrea și până la Srdjan Luchin dar și nepotul fostului internațional, Dorin Rotariu, însoțit și de tatăl său, Ilie, însă de exemplu și Cosmin Moți…

”Internaționalii” au fost echipați predominant în galben, trusouri macron cu inscripția Dribling în piept, iar lugojenii în tradiționalul alb-albastru, de la localnici nelipsind și jucători încă în activitate la CS Vulturii 2009, printre care Petre Ploscariu sau portarul Sorin Micșa.

Și mai multe clișee surprinse de Sorin Pilipeți, în rubrica FOTO-OBIECTIV. O galerie foto, mai jos…

Un al doilea eveniment găzduit de sala ”Ioan Kunst Ghermănescu”, sâmbătă seară de la ora 18, a constat în jocul din ultima etapă a turului Diviziei A1 la volei masculin, prima ligă, bănățenii de pe Timiș în sus cedând de puțin la Lugoj: CS VC Banatul Caransebeș – Ştiinţa Explorări Baia Mare 2:3 (25:14, 23:25, 25:13, 23:25, 12:15).

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× sapte = 42

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: