Young Boys Peciu Nou câștigă Liga Prieteniei Neferprod

Întrecerea de minifotbal Liga Prieteniei Neferprod a ajuns la final după un sezon lung, cu 32 de etape, campioană a competiției fiind o formație comunală, din Peciu Nou, și anume Young Boys. În doar doi ani de la înființare, echipa s-a clasat pe locul 3 respectiv pe prima treaptă în ediția recent încheiată, participând în paralel și la câteva turnee caritabile, unele dintre acestea, organizate chiar pe teren propriu.

Lotul campionilor îi reunește pe Cătălin Trifon, Laurențiu Ciobanu, Mihai Rusu, Sorin Ciumacenco, Vasile Semeniuc, Bogdan Teslariu, Ionuț Ilioi, Nafi Iseini, Sinisa Sporin, Alexandru Martinov, Alen Grubacichi, Raul Anițaș, Alexandru Tamas, Marius Chiriac și Adrian Ciherean. 

La sfârşitul competiţiei, organizatorul și cel care a pus bazele echipei, Adrian Ciherean, a remarcat că „a fost un sezon greu, întins pe 11 luni, cu o întrerupere de două luni. Bucuria este imensă! Nimeni nu credea că o echipa de la sat va câștiga liga în detrimentul celorlalte 12 formații din Timișoara. Sperăm să nu vină al doilea val de coronavirus și să putem reprezenta comuna noastră la turneul final de la București. Vreau să le mulțumesc băieților pe această cale, am format o familie frumoasă și am scris istorie pentru Peciu Nou, aducând în premieră un titlu de campioni la minifotbal în localitate.”

 

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua × = 18

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: