Andreea Ilaș Ruth, Ioana Badea și Raluca Dragomir, locuri bune pentru CSȘ1 Timișoara la Campionatul Național pe echipe de juniori

Într-o competiție selectă, reunind favoritele categoriilor de vîrstă ale junioarelor III, II și I, gimnastele Andreea Ilaș Ruth, Ioana Badea și Raluca Dragomir, reprezentînd CSȘ1 Timișoara, au reușit bune performanțe și au atins clasări pe măsură în ierarhiile la individual compus ale Campionatului Național pe echipe de junioare ce s-a disputat vineri și sîmbătă în sala polivalentă ”Nadia Comăneci” din Onești.

Andreea Ilaș Ruth, în vîrstă de 11 ani, din generația 2002, s-a clasat a cincea din 34 de gimnaste în ierarhia la individual compus a junioarelor III – nivelul 3, cu un total de 49.000 puncte, cele mai multe fiind acumulate la sol, 13.675. Colega sa de club la CSȘ1 Timișoara, Raluca Dragomir, a încheiat pe poziția a 11-a, cu un total de 47.850, izbutind o bună reprezentație la sărituri (13.075). Oneșteanca Laura Iacob s-a impus la nivelul 3 al junioarelor III, cu un total de 53.175 puncte.

Între cele 10 gimnaste aliniate la start în întrecerea junioarelor I, timișoreanca Ioana Badea, de la CSȘ1, în vîrstă de 15 ani (născută în 1998), s-a situat pe locul 6 la individual compus, cu 47.575 puncte, dintre care 13.025 la sărituri. Ana Ocolișan, de la Centrul Național Sportiv Cetate Deva, de fapt o pepinieră a lotului reprezentativ, s-a impus cu 56.475.

CNS Cetate Deva a dominat competiția pe echipe atît la junioare II cît și la junioare III, impunîndu-se în ambele, în fața lui CSȘ1 Constanța și a Farului respectiv, la junioare III, în fața celor de la Farul (I) și CSM Onești.

De mîine, tot la Onești, este rândul băieților să intre la aparate în întrecerea omoloagă masculină, la start aflîndu-se gimnaști de la LPS Bistrița, CSS Buzău, CSȘ1 Timișoara, CSS Lugoj, CSM Cluj-Napoca, CSS Resita, CSA Steaua, CSS Brasov, CSS Dinamo și CSM Sf. Gheorghe.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Gimnastică, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase + 1 =

 


Ultimele articole din categoria Gimnastică: