CSȘ1 Timișoara, 9 medalii la Campionatul Național Școlar de gimnastică ritmică: 3 de aur, 2 x argint, 4 x bronz

Rod al pregătirii asidue, eleve de la Clubul Sportiv Școlar numărul 1 din Timișoara au urcat pe toate cele 3 trepte ale podiumului la concursul pe țară de gimnastică ritmică la nivel școlar. În perioada 29 mai – 1 iunie s-a desfășurat Campionatul Național Școlar iar micile reprezentante ale Clubului Sportiv Școlar nr. 1 Timișoara au obținut la Baia Mare nu mai puțin de 9 medalii în concursurile gimnasticii ritmice.

Triumf timișorean la categoria Mica Gimnastă, rezervat sportivelor cu vârsta de 8 ani, Maria Prodan cucerind 3 locuri I la probele Individual compus, exercițiu cu cercul și exercițiu fără obiect.

Sportivele pregătite de doamnele profesoare Monica Wűrtz și Alexandrina Tărțan au reușit și alte clasări pe podium, de exemplu la categoria a IV-a izbutind obținerea locului 2 la proba Ansamblu, în componența Spătaru Victoria, Maier Maria, Jitariuc-Brad Iris, Lungu Sonia, Păcurar Maria, Tudor Larisa și Trailovici Thais.

CSȘ1 s-a situat și pe locul 3 în Maramureș, la proba Echipe, în componența Spătaru Victoria, Maier Maria, Jitariuc-Brad Iris, Mihalca Aida, Lungu Sonia, Păcurar Maria și Tudor Larisa. Iar la categoria a II-a, timișorencele au obținut locul 2 la proba Echipe, componente fiind Fűzer Doris, Mazzolin Giulia și Untaru Ana Maria. Totodată, Fűzer Doris a obținut 3 locuri trei la probele Individual compus, exercițiu cu coarda și exercițiu fără minge.

Implicit, totalul medaliilor adjudecate de sportivele timișorence la Baia Mare a fost de 3 de aur, două de argint și 4 de bronz.

         

Acest articol a fost publicat în Gimnastică, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 + noua =

 


Ultimele articole din categoria Gimnastică: