CSŞ1 Timişoara și CSȘ Lugoj, la Campionatul Naţional de juniori III, II și I, după ce timișorencele se clasau pe 2 la echipe în Naționalul junioarelor IV

După ce a excelat recent la Campionatul Național al junioarelor IV, unde s-a clasat a doua pe echipe, în urma lui Dinamo București, CSȘ1 Timișoara se va alinia de vineri între cele doar 10 cluburi din 9 centre din țară participante la Campionatul Național de gimnastică pe echipe de junioare și juniori III, II și I, iar prin prezența lui CSȘ Lugoj județul Timiș va fi unicul cu reprezentante din două localități diferite.

Vor mai concura la Onești gimnaști de la LPS Bistrița, CSS Buzău, CSM Cluj-Napoca, CSS Reșița, CSS Brasov, CSM Sf. Gheorghe precum și de la bucureștenele CSA Steaua și CSȘ Dinamo.

Cîteva dintre aceste centre se întreceau recent, la finele lunii mai, și în Campionatul Național de junioare IV de la Buzău, unde, din 11 cluburi, reunind aproape 70 de competitoare născute în generațiile 2003 – 2004, unul a fost CSȘ1 Timisoara, cu profesoara Mariana Tomceanu la timonă, care a izbutit o foarte bună prestație, clasîndu-se pe locul 2 în concursul echipelor pe nivelul 1 și 2, cu un total de 271,450 puncte.

În componența Bianca Boca, Denisa Furak, Larisa Ilieș, Rebeca Serdean și Elisa Stana, timișorencele au obținut medaliile de argint pentru CSȘ1, fiind devansate de puțin, cu nici un punct, mai exact cu 0,625, de CS Dinamo București, în vreme ce pe treapta a treia a podiumului a urcat CSȘ1 Constanța.

Totodată, Elisa Stana s-a clasat a patra în ierarhia finală la individual compus, urmată imediat de colega de echipă Bianca Boca, Stana mai obținînd două poziționări pe podium în clasamentele pe aparate, și anume cu un triumf la sol respectiv un loc 3 la sărituri.

Întrecerea juniorilor ”mai mari” va debuta vineri dimineață, într-o zi rezervată junioarelor III, după care sîmbătă 15 iunie vor intra în scenă junioarele II și I. Ulterior, de luni 17 iunie 2013, timp de două zile, vor concura gimnaștii juniori.

Acest articol a fost publicat în Gimnastică, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei + = 8

 


Ultimele articole din categoria Gimnastică: