CSȘ1 Timișoara, locul 2 cu echipa de junioare 3 în etapa finală a ”Naționalelor” școlare, Marisa Huțupașu pe 2 la individual compus, prima la sol, Maia Schinteie și ea pe podium

Secția de gimnastică artistică fete a Clubului Sportiv Școlar nr. 1 Timișoara s-a clasat pe podium cu echipa și la individual compus în cadrul Campionatului Național Școlar de gimnastică artistică feminină sub egida FRG, a cărui etapă finală s-a desfășurat la Buzău în perioada 18-21 aprilie 2022. Concurând la categoria junioare III – nivel 2, CSȘ1 a obținut locul 2 cu echipa formată din sportivele Marisa Huțupașu, Sara Ion-Corduneanu, Maia Schinteie, Iasmina Ghiran și Ilinca Zaharia.

CSȘ1 Timișoara, locul 2 la echipe de junioare 3, locul 2 la individual compus prin Huțupașu

În completarea reușitei colective, Marisa Huțupașu a obținut și ea tot locul 2 în concursul individual compus, grație unui triumf pe aparate, în proba sol, locului secund cucerit la sărituri respectiv locului 3 la paralele precum și la bârnă. 

Și Maia Schinteie a izbutit urcarea pe podium, obținând locul 3 la paralele.

Sara Ion-Corduneanu s-a clasat pe locul 6 la individual compus, obținând locul 5 la paralele și locul 6 la sol, iar Ilinca Zaharia a încheiat pe locul 6 la sărituri. 

La categoria junioarelor II – nivel 3, sportiva Xue Wang Ting Adriana a avut o participare onorabilă, obținând cea mai mare notă la pârtie – aparat de forță, echilibru și mobilitate. 

Junioarele timișorence au fost coordonate de profesorii antrenori Olivia Guga, Luiza Colac și Octavia Jucu, iar Ioana Badea a participat alături de delegația din Timișoara în calitate de arbitră.

Acest articol a fost publicat în Gimnastică, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci + = 7

 


Ultimele articole din categoria Gimnastică: