CSȘ1 Timișoara, trei locuri 4 la junioare și junioare mici la Campionatul Național și două calificate la Cupa României

Fetele Clubului Sportiv Școlar numărul 1 Timișoara au obținut câteva clasări în imediata apropiere a podiumului la Campionatul Național de senioare, junioare și junioare mici la gimnastică ritmică, desfășurat în perioada 22-25 octombrie la Ploiești, unde grație acestor rezultate sportivele Maria Prodan și Doris Fuzer au obținut calificarea pentru Cupa României, competiție programată la București în 7 și 8 noiembrie și la care au drept de participare ocupantele primelor șase poziții ierarhice la ”Național” din fiecare categorie. 

Participare meritorie a secției de gimnastică ritmică de la CSȘ1 Timișoara la Campionatul Național de senioare, junioare și junioare mici sub egida FRG, elevele antrenate de Alexandrina Târțan și Monica Wurtz izbutind câteva clasări pe locul 4 la întrecerile din Prahova, inclusiv prin echipa de junioare compusă din Doris Fuzer și Giulia Mazzolin.

Doris Fuzer a mai obținut o clasare pe locul 4 și într-o probă pe obiecte, la panglică, la individual situându-se pe poziția a opta în categoria junioarelor, în cadrul căreia Giulia Mazzolin s-a clasat a XVIII-a la individual.

Încă o clasare pe locul al IV-lea la panglică și la categoria a patra de concurs, rezervată fetelor de 9 ani, prin Maria Prodan, care s-a situat pe locul 5 la individual dar și în proba la cerc.

În categoria 10 ani, Victoria Spătaru s-a situat pe locul al VIII-lea la individual, pe locul 10 la cerc, pe locul 8 la minge respectiv a șasea în concursul la panglica, Maria Maier încheind a 16-a la individual:

În fine, CSȘ1 a avut o participare și la categoria senioare, prin Raluca Vancea.

 

 

Acest articol a fost publicat în Gimnastică și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 × = doi

 


Ultimele articole din categoria Gimnastică: