Cu medalii în primăvară la Izvorani și în Dobrogea la Campionatul Național de copii, CSȘ1 Timișoara găzduiește în 11 mai ”Cupa Timișoara” la gimnastică ritmică

Început cât se poate de promițător și al anului competițional 2019 pentru secția de gimnastică ritmică din cadrul Clubului Sportiv Școlar nr. 1 Timișoara, cu clasări pe podium în două concursuri desfășurate în această primăvară în sud-estul țării, unul, cu caracter internațional, cel de-al doilea, Campionatul Național de Copii. Iar CSȘ1 Timișoara va organiza în 11 mai ”Cupa Timișoarei” la gimnastică ritmică, întrecere cu participarea a aproximativ 80 de sportive din Arad, Oradea, Reșița și din capitala Banatului, programată în sala de jocuri sportive a CSȘ Bega, „Profesor Mircea Albu”.

Secția de gimnastică ritmică din cadrul Clubului Sportiv Școlar nr. 1 Timișoara a participat cu succes în această ultimă decadă din luna aprilie la Campionatului Național de Copii, care s-a desfășurat în comuna Cumpăna din județul Constanța, unde sportiva Maria Prodan a câștigat o medalie de argint la proba de exercițiu Fără Obiect și s-a calificat în finala Cupei Romaniei, ce se va disputa în cursul lunii noiembrie, cu alinierea la start a primelor 6 sportive din țară.

Maria Prodan aborda avântat sezonul de primăvară, luna trecută, în perioada 28-31 martie 2019, participând cu CSȘ1 Timișoara și la a 18-a ediție a ”Cupei Irina Deleanu”, concurs internațional de gimnastică ritmică, desfășurat în Complexul Olimpic Sydney 2000 – Izvorani, unde a cucerit 3 medalii de argint la categoria copii de 8 ani, în probele de Individual Compus, Cerc și la exercițiu Fără Obiect. Sportiva este pregătită de doamnele profesoare Monica Wűrtz și Alexandrina Tărțan.

 

   

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Gimnastică, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ unu = 4

 


Ultimele articole din categoria Gimnastică: