Zeci de sportivi premiaţi la fine de 2011 de Primăria Lugoj

Performerii lugojeni medaliaţi în 2011 în întrecerile interne şi internaţionale, împreună cu antrenorii lor, au fost premiaţi cu ocazia Zilei Lugojului, marţi după-amiază, într-o festivitate găzduită de Consiliul Local al Primăriei municipale, în cadrul căreia cele trei cluburi locale CSM, CSS şi C.S.H.F. ”Maraton 93” au fost recompensate cu diplome de onoare.

Vlad Cotuna, regăsit pe locul 5 în topul celor mai buni sportivi ai judeţului Timiş pe 2011, împreună cu antrenorul său, profesorul Ioan Boici, s-a numărat printre sportivii premiaţi din rândurile grupării CSM Lugoj, de la care au fost recompensaţi şi Nicolai Ceban, Anisin Tălămbăţ, Ivan Guidea, Nicolae Cojocaru, Valentin Cimponeriu şi Cristian Ţepeneag, cu toţii de la lupte libere, echipa clubului fiind la rândul ei premiată pentru titlul naţional obţinut în 2011.

 

Au mai fost premiaţi Irina Alexandru, pentru performanţele obţinute la volei pe plajă, precum şi antrenorul Paul Bogdan şi preparatorul fizic Vasile Canea, din cadrul secţiei de volei a Clubului Sportiv Municipal, aflaţi la ora respectivă în deplasare, pentru jocul de la Bacău.

Andrei Savu, Armando Ciucu, Ionuţ Todor, Victor Bănicioiu, Marian Toda, Octavian Tomescu, Lorenzo Pecie, Alexandru Bănicioiu, Lazăr Crăiniceanu, Rafael Szabo, Alexandru Popescu şi cei trei profesori Adrian Meleancă, Ion Bulacu şi Aurel Muntean, care au cules 38 de medalii la Campionatul Naţional de gimnastică din 2011, au fost premianţii de marcă din rândurile Clubului Sportiv Şcolar Lugoj, de la care au mai fost recompensaţi Kerstin Cristea, Mădălin Bulgăraşu, Adrian Gaşpar, Emanuel Cârpaci, Diana Puşcaşu, Melissa Bolchiş, Andrada Bulgăraşu, Miruna Pricop şi profesorii Adrian Vrudnik şi Adrian Lupulescu, din cadrul secţiei de atletism, Alexandra Mazilu, Ramona Micula, Alia Voaideş, Ramona Bortoş, Cristian Penişoară, Alma Todorescu, Andreea Iştfan, împreuna cu antrenorii Andreea Olteanu şi Adalbert Batkay, de la judo, precum şi Cornel Munteanu, Ion Pâslaru, Cristina Rusteac, Andrei Peter şi antrenorii Emil Vanea şi Luca Rădoi, din secţia de lupte libere, respectiv Laurenţiu Macarei, pregătit la lupte greco-romane de antrenorul Avrămuţ Todorescu.

Totodată, Cătălina Busuioc, Eveline Brebeneanu şi Maria Matei, pregătite în secţia de volei a clubului şcolar de profesorul Dorin Horvath, au fost la rândul lor premiate.

Dorina Vărgatu, Vasile Stoica, Victor Doană şi Tudor Micu sunt premianţii din rândul sportivilor cu dizabilităţi, ce concurează pentru C.S.H.F. ”Maraton 93”, care a fost totodată recompensată cu o diplomă de excelenţă pentru activitatea secţiei de tenis de masă a grupării. Asemenea distincţii au mai primit secţiile de lupte libere respectiv volei a CSM Lugoj, şi de gimnastică a CSŞ Lugoj, precum şi preşedinţii secţiilor de lupte-libere şi volei, Gheorghe Bologa şi Dan Brudiu. Fondul de premiere a fost de 47.650 lei.

Acest articol a fost publicat în Gimnastică, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua + 8 =

 


Ultimele articole din categoria Gimnastică: