Sorin Cazacu, vicecampion național de haltere

Sorin Cazacu continuă să alterneze cu succes participările în powerlifting și haltere, astăzi izbutind cucerirea altor medalii printr-o întoarcere la prima sa dragoste, halterele, triplu vicecampion al țării cu ocazia Campionatului Național derulat la Arad sub egida Federației Române de Haltere.

Timișoreanul Sorin Cazacu s-a concentrat la începutul acestei luni pe haltere, într-o nouă trecere de la powerlifting, prilejul fiind oferit de această dată de ediția din acest an a Campionatului Național de Haltere, desfășurat la Arad, unde, pentru gruparea locală AMEFA, a reușit performanțe echivalente cu obținerea locului secund în cadrul categoriei sale de greutate atât la cele două stiluri de concurs, smuls și aruncat, cât și la total.

Cazacu a ridicat 135 de kilograme la stilul smuls, 176 de kilograme la stilul aruncat și implicit 311 la total, în fiecare caz cucerind locul 2 și medalia de argint, vicecampion național.

Timișoreanul în vârstă de 45 de ani a adresat mulțumiri după cucerirea celor 3 medalii ”antrenorului meu Gheorghe Biriș, familiei mele, lui Cosmin Șorban, Smartfit Studio, Vitabolic, lui Eugen Cacherda, Dragoș Țarălungă și tuturor celor care au fost alaturi de mine”.

Acest articol a fost publicat în Haltere și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte × 2 =

 


Ultimele articole din categoria Haltere: