”Memorialul Ioan Morar”, cu 3 oaspeți ai Unirii Sânnicolau Mare din țară și unul din străinătate pe semicercul fetelor

S-au scurs 4 ani de la trecerea în neființă a lui Ioan Morar, fost președinte al clubului alb-albastru de pe Aranca, și CS Unirea Sânnicolau Mare continuă tradiția organizării turneelor memoriale care îi poartă numele, la orele toamnei târzii, atât pe semicercul feminin cât și cel masculin.

În memoria lui Ioan Morar, la Sânnicolau Mare

 

Întrecerile rezervate fetelor au avut loc sâmbătă 29 noiembrie, cu participarea a 3 formații de 2002 și a patru garnituri din generația 2000, iar cele desemnate băieților se vor derula duminică 7 decembrie.

OSCF Oroshaza, HC Jimbolia și gazda CS Unirea au alcătuit un triunghiular la categoria de vârstă 2002, echipa din localitate, antrenată de Raul Ciolpan, obținând cele mai bune rezultate în jocurile pe durata de două reprize a câte 20 de minute. S-au acordat diplome și cupe de participare, fără a se înmâna un trofeu al învingătorului, rezultatele fiind CS Unirea – HC Jimbolia 17-11, HC Jimbolia – Oroshaza 18-20 și Unirea – Oroshaza 21-21.

Gruparea maghiară precum și gazda CS Unirea au aliniat echipe și în cadrul patrulaterului grupei de vârstă 2000, la care au participat așadar OSCF Oroshaza, AS Peciu Nou, Victoria Nădlac și localnicele, tot cu Raul Ciolpan la cârmă. Și în acest caz CS Unirea a încheiat neînfrântă, ca și AS Peciu Nou, disputa lor încheindu-se la egalitate, 23-23, iar în rest repurtând victorii.

Pentru secțiunea masculină a ”Memorialului Ioan Morar”, programată în 7 decembrie, turneele prevăd jocuri la categoriile 1998 și 2000, printre participante anunțându-se deja Școala Generală 7 Timișoara, cu Mirela Câtu antrenor, și LPS Banatul, cu Attila Horvath la timonă, precum și cei din Oroshaza, cu generațiile de 1998 și 2000, urmând ca un răspuns final dinspre Mako, în legătură cu participarea echipelor sale de 1998 și 2000 să fie oferit luni seară. Dani Morar, fiu al fostului președinte, este antrenor al generației de 1998 a Unirii, iar Alin Kirsch la grupele de 2000 și 2002.

 

Meciul ”Old Boys” – CS Unirea, între formațiile locale din Campionatul Județean Timiș, va trage cortina peste întrecerea băieților la ”Memorialul Ioan Morar”.

S-ar fi prezentat și Pick Szeged, dar amicalul CS Unirea – Pick a fost amânat pentru 15 decembrie la ora 18, formația de 1998 a maghiarilor având programat un joc de campionat în weekend-ul viitor, amânat din 23 octombrie, când Ungaria avea sărbătoarea națională.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Handbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 + doi =

 


Ultimele articole din categoria Handbal: