>20% din jocurile Ligii Zimbrilor, decise la ”masa verde”, echivalentul a peste două etape complete de meciuri irosite. FR Handbal încuviințează criterii extrasportive care erodează esența jocului și alterează ierarhia. Mingea mică, presată la colț

Deși fără vreo justificare autentică și probată de evidențe de natură științifico-medicală, igienico-sanitară sau din sfera cercetării, prin adoptarea unui nou sistem competițional de campionat bazat în noul sezon 2020/1 pe turnee de meciuri cu una sau mai multe etape în zile succesive, care partide n-ar mai suferi implicit amânare, Federația Română de Handbal a deschis Cutia Pandorei, rezultând rapida înmulțire a întâlnirilor care nu mai puteau avea loc strict din motive extrasportive, induse de aplicarea unor impuneri normative trasate de autorități lumii arenelor care pe de-o parte n-aveau de-a face în primul rând cu criteriile sportive, dar pe de altă parte nici măcar cu invocatele argumente de ordin științifico-medical, igienico-sanitar ori din zona cercetării, răstălmăcite sub lozincile stindard ale ”siguranței colective” și ”sacrificării zilei de azi pentru normalitatea de mâine”, pure emanații din retorica fără fundament a ”narațiunii oficiale” de așa-zisă combatere a unei epidemii nedeclarate oficial în România. Docil colaboraționistă din poziție echer sistemului filtrând protocoale ”de sus”, FRH a subminat astfel fără rost activitatea și interesele taman afiliatelor cărora ar trebui să le asigure prin menirea sa cadrul competițional adecvat, și asta doar pentru a se conforma absurdelor constrângeri restrictive, detașându-se însă implicit de realitatea factuală obiectivă și creând un precedent neadecvat prin erodarea esenței și spiritului jocului dar și alterarea ierarhiei, contribuție în plus și de pe semicerc, prin alunecarea în derizoriu a întrecerii și decredibilizarea sa, la slăbirea fibrei sociale în cacofonia oricum generală. Dau de gândit cifrele noncombatului controlat însumate în Liga Zimbrilor, enumerate mai jos… Încotro?

Fapt: rata de supraviețuire la ”noul” virus, conform ”Centrului de control și prevenție a bolilor”, oficios guvernamental al SUA, este de 99,98%, similară celei în cazul gripei (99,99%), rată semnalată încă din luna mai a anului în curs cu menționarea riscului asociat persoanelor cu vulnerabilități din rândul celor vârstnice, așadar nici măcar celor vârstnice în general. Fapt: mai nimeni nu decedează nicăieri de pe urma bolii Covid-19, însuși același organism oficial guvernamental al SUA responsabil cu situația în derulare, Centers for Disease Control and Prevention, CDC, actualizând sintetizat în septembrie pe propriul site cea mai bună estimare a ratei fatalității la infectarea cu așa-zisul SARS-CoV-2, și anume 0,00003 la categoria de vârstă 0-19 ani, 0,0002 în grupa 20-49 de ani, 0,005 la 50-69 de ani și 0,054 la peste 70 de ani – documentul, mai jos. Fapt: PCR n-a fost inventat în scopul detectării patogenilor și a diagnosticării, iar mai mult, testele PCR ale căror rezultate sunt pozitive sunt de fapt în mare majoritate ”fals pozitive” la resturi de ARN și ADN din mucoasa nazală, în condițiile în care sunt derulate la 35-45 de cicluri, implicit irelevante prin atingerea și depășirea limitei de 35 de cicluri. Fapt: oricare om ar putea fi depistat ”pozitiv” într-un anumit moment dat, acesta fiind și trucul, fără a însemna că ar fi și ”infectat”, și asta datorită componenței genetice în sine a ființei umane. Fapt: mai multe ”teste”, mai multe ”cazuri”, unică variantă a influenților de a întreține frica maselor, de a justifica restricțiile impuse și de a continua vânzarea iluziei unei așa-zise pandemii, ca unică rută spre ambalarea ideii necesității vaccinării, scop în sine de moment, în fond deloc necesară. Fapt: genomul ”virusului” poreclit SARS-CoV-2 nici măcar n-a fost vreodată complet izolat. Drept urmare, cum s-ar și putea oare crea un vaccin într-o asemenea situație!? ”Vaccin”, a se citi mutație genetică prin ARN mesager și nanoHidrogel…

Datele boldite mai sus, în tabelul documentului oficial…  https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/hcp/planning-scenarios.html

Impuneri normative în totalitatea lor fără nici cea mai mică justificare științifico-medicală și din sfera cercetării, dar ticluite cu scop contrariu și ascuns de a eroda ireversibil printre altele sănătatea oamenilor, bunăstarea și fibra socială, fiind vorba doar despre complexe inginerii sociale prin intermediul simulării experimentale pe viu a unei situații de criză menite a condiționa masele pe liniile unei ”noi normalități”, iată chingile capcanei în care a fost prins captiv în 2020 și sportul, zbătându-se a se alinia la start în zodia ritualului de inițiere satanic orchestrat din umbră de oculta mondială care posedă omenirea, frigând-o la foc tot mai tare. ”Testele”, ”rezultatele”, ”cazurile”, utile unelte din arsenalul perfid al urzitorilor torturii publicului neavizat, complot prin manipularea percepției maselor, fabuloasă dat fiind gradul învăluirii psihologice tinzând spre perfecțiune, căreia nu-i poți rezista. De unde și consensul aproape unanim al atâtor și atâtor oameni de bun simț și de bună credință vizavi de acceptarea prin adopție a unei veritabile absurdități nebunești, subtil sugerată ca fiind de utilitate prin seturi de măsuri sub mătura stârnind frica a unei sperietori prefabricate, oameni ferm convinși că n-ar exista câtuși de puțin vreo altă cale de a proceda decât cea implementată ”oficial”, toată nădejdea în autorități: n-ar putea fi altfel. Consecințele, și sub forma anulării meciurilor programate în calendarul sportiv competițional, participări constrânse de ”teste” și rezultatele acestora, doar o formă de control și nimic altceva, dar în orice caz neavând de-a face cu sănătatea publică, ”siguranța colectivă” sau ”revenirea cât mai curând la normal”. Gogoși. Realitatea e alta, adevărul inconvenabil e incredibil și ca și imposibil de acceptat.

Combaterea ”pLandemiei” fiind luată de bună, ”victimele” din sport se conformează, asta e, n-avem ce face, când de fapt acceptă o pură nebunie căreia i-ar trebui în mod normal un unic tratament, și anume a i se striga stop. A i se pune punct nebuniei, una colectivă și în linii mari consensuală.   

Se cade de acord a fi efectuate ”testele”, absolut fără nici un rost, făcându-se practic jocul sforarilor, scamatori din joben cu acest truc de bază al farsei ”pLandemiei”. Truc care nici măcar nu este într-atât de inofensiv în plan fizic și raportat la starea de bine a celui testat pe cât ar părea… 

Se cade de acord că ”pozitiv” ar înseamna cumva ceva cu grad de periculozitate, necesitând anumite măsuri, când de fapt nu echivalează nici pe departe cu a fi ”infectat” sau cu ideea de ”caz”. Totul e semantică, alte scamatorii. Un fals. Cei sănătoși sunt ”băgați în boală”, o boală pe hârtie…

Dar acceptate fiind, impunerile restrictive tind a apăsa colectivitățile adoptând ”poziția ghiocel” într-atât de mult pe cât se și chircește individul în ”poziția ghiocel”. Direct proporțională: apăsarea tălpii aplicate de autorități, într-atât de accelerată și intensă pe cât de mult acceptă populația supunerile. Oprită curata nebunie, dar cine să și spună stop!?

De exemplu, Liga Zimbrilor de handbal masculin, sub egida FRH și a Ligii Profesioniste de Handbal, a adunat deja tot mai multe meciuri anulate în sezonul regular, nu mai puțin de 18 la număr, decise fără joc la ”masa verde”. Și asta pentru că niște tineri clinic sănătoși și apți de efort fizico-psihic în regim competițional sunt tot supuși unui act pseudo-medical, ”testare” pe post de condiționare la reflexul mental de a fi controlat în interiorul corpului chiar dacă n-ar fi nicidecum cazul și n-ar fi de fapt nici indicat, rezultatul fiind așa-zis ”pozitiv” ca minge ridicată la fileu zeloșilor măsluitori de statistici umflate cu pompa. Instigatorilor de știri alarmiste.

Totul este o minciună colosală, dar cu girul obedienței populare, și pe cât de docilă este populația în a încuviința o farsă de proporții pe pielea sa, cu atât mai apăsat este carâmbul bocancului ”măsurilor de siguranță” pe gâtul la sol al celui redus la tăcere și acceptare. 

Aceasta este dictatura, pentru cei care nu intuiesc sub ce formă ar trebui să se manifeste în realitate un asemenea cuvânt așternut pe hârtie, iar handbalul divizionar al ediției 2020-2021 își târâie zilele sub imperiul unei inginerii sociale prin sport care odată încetățenite ar putea aluneca în timp spre tiranie. 

FRH n-ar fi trebuit să accepte toată această nebunie în numele cluburilor participante, la fel cum nici MTS sau COSR în numele sportului în întregul său, pentru a nu mai pomeni de pârghiile de exercitare a acestor presiuni, MS, IGSU, DSP, MAI și o întreagă acoladă, veritabile cozi de topor în mâna unor deopotrivă guvernanți, parlamentari și tot circul politic dâmbovițean, la rândul lor simpli titirezi și executanți de nimic în teritorii ai planurilor la scară mondială orchestrate de influenta ocultă din umbră prin intermediul evantaiului organismelor internaționale de decor dar cu aer grav și doct.

Cine însă tot acceptă a fi dus de nas și tracasat fără justificare cu ”testări” invazive organismului uman, lăsând de la sine în a înghiți în sec să-i fie dat programul peste cap și târât pe margine jocul pe care-l îndrăgește, își și merită oarecum și pe undeva soarta. Ține așadar și de spiritul uman, iar dacă lipsa de voință individuală și colectivă astfel se manifestă, consecințele trebuie suportate ca atare.

Prin anularea și jocului de vineri, inaugural al etapei a XI-a în elita handbalului masculin intern, rundă desfășurată tot în sistem turneu cu toate meciurile programate pe rând de dimineața până seara în două săli bucureștene, Liga Zimbrilor a contabilizat a opta etapă consecutivă în care măcar o partidă să nu mai aibă loc, decisă fiind în schimb la ”masa verde”. 10-0 pentru CSM Făgăraș în întâlnirea irosită pe vecie cu AHC Dunărea Călărași, prinsă în năvodul pescarilor de ”pozitivi”. 

Iar clubul din sud-estul țării a devenit astfel al șaselea pierzător de o asemenea manieră în noua ediție a Ligii Zimbrilor, completând o listă în capul căreia a fost împinsă biata nou-promovată CS Magnum Botoșani, cu 6 meciuri nedisputate dar și pierdute la ”masa verde”, 0-60 pe seama moldavilor din pixul executanților în sport ai ingineriilor sociale de tip tehnocratic, urmată de CSM Focșani 2007, cu 5 asemenea partide, și care s-a descătușat tocmai împotriva alb-violeților în etapa de săptămâna trecută, respectiv de CSM Bacău, cu 4 jocuri, precum și CSM Făgăraș și SCM Politehnica Timișoara cu câte unul, bănățenii la ora unei confruntări cu CS Minaur, prins în capcana vânătorilor de falși ”pozitivi” fiind lusitanul Barros.

Trăgând linia și adunând, peste o cincime (20%) din jocurile Ligii Zimbrilor programate în primele 11 runde au fost decise la ”masa verde”, 18 din totalul de 88, echivalentul a peste două etape complete de meciuri irosite, enorm pentru sănătatea veritabilă a competiției, imaginii și credibilității sale, anulări ca măsuri extrem de exagerate și supradimensionate fără racordarea la realitatea factuală obiectivă care nu impunea asemenea reflexe, F.R. Handbal încuviințând astfel niște stipulări extrasportive care nu și-ar avea locul în lumea arenelor, erodând esența, spiritul și fibra jocului, alterând chiar și ierarhia. Câtă acuratețe mai poate fi și în reliefarea sub formă de rezultate a spiritului competitiv? Iar toată această denaturare în numele cărui fapt real!?

De prisos de reamintit alte aspecte foarte grave, incluse în același pachet ”de alertă”, nimic altceva decât o manifestare și în preajma semicercului a paranoiei în floare, cultivată de prostituata din patul decidenților, mass-media. Psihoză și transă colectivă…

Căci primul turneu a programat trei etape în zile succesive la debutului campionatului, în perioada 15-17 septembrie, după care s-a luat pauză, discontinuitate și scoatere din ritm, calupul rundelor 4-9 derulându-se într-o săptămână, în intervalul 4-11 octombrie. Pauzele lungi și dese, cheia marilor succese, al treilea turneu având loc vineri 23 octombrie sub forma etapei a X-a, iar cel de-al patrulea pe 27 noiembrie, așadar după exact 5 săptămâni. Abia acum, odată ce runda a XII-a este anunțată pentru vineri 4 decembrie, se poate vorbi despre normalitatea unui program de regularitate de la o săptămână la alta…

Iar în altă ordine de idei este scandalos ca prim-divizionarele în foarte mare măsură asistate social din banul public al comunităților locale respective să nu poată organiza pe propriul teren măcar un meci oficial de campionat de aproape 9 luni de zile, obligate fiind să se înghesuie precum o turmă în cele 3 turnee de pe terenurile neutre ale unui municipiu fără club masculin, Sfântu Gheorghe, plus cel din capitală – ultimul.

Astfel se menține popularizarea ”handbalului, sport național”, conform dictonului federal? Sau doar prin intermediul micului ecran, același mic ecran în fața căruia cetățenii au fost condiționați să asimileze în stare de psihoză o cât se poate de mincinoasă ”narațiune oficială”?

Căci accesul spectatorilor în tribune este interzis și scurtcircuitat pe termen nedeterminat, și asta sub pretextul deconspirat al acelui infim 0,00002 ca rată a fatalității la infectare asociată grupei mediane de vârstă. Chiar s-a hotărât de-a binelea lumea să cadă de acord a fi proastă în masă prin acceptarea unei incomensurabile prostii înspăimântător ambalată!?  

Corelație a aspectelor de mai sus care ar induce senzația că handbalul n-ar fi un sport cu apartenență la viața socială, ca parte a modului de recreere, petrecere a timpului liber și divertisment în programul simpatizanților săi, ci un fel de vehicul folosit și pe post de cobai pentru întreținerea unei anumite stări de anxioasă vigilență a publicului vizavi de mult invocatul ”inamic invizibil”, pervertit în a deveni o altă unealtă utilă sistemului și în raportul cu lumea arenelor ca parte a întregului societății. Luată prizonieră la cheremul amuzamentului diabolic al unora.

Iar deranjul nu se rezumă doar la Liga Zimbrilor masculină, Liga Florilor feminină suferind pe aceleași linii. O primă etapă-turneu în 14 octombrie la Ploiești, așadar cu un debut mult întârziat într-o toamnă anunțând participarea în decembrie a ”tricolorelor” la EHF Euro 2020, rundă însă cu două meciuri anulate și decise la ”masa verde”, urmată de ”calupul” etapelor 2-5 din 29 octombrie – 3 noiembrie, toate la Sfântu Gheorghe, și o rundă a șasea în 11 noiembrie în care alte două partide au fost anulate, 10-0 în afara terenului. Următoarea etapă? În 28 ianuarie 2021. Eficientă pregătire în regim de continuitate a alinierii României la turneul final al senioarelor, din Danemarca…

Dezastru o ligă mai jos, în Divizia A, unde totul s-a redus în cele 3 serii masculine la câte un turneu în perioada 20-22 noiembrie în săli din județul Cluj, nu mai puțin de 8 meciuri fiind însă anulate și decise la ”masa verde”, aproape un sfert din totalul lor, respectiv fără a fi demarat încă întrecerea feminină, start programat miercuri în grupa sudică și cea nord-vestică, fiecare cu câte 7 cluburi și 4 etape în zile succesive, joi în cea estică. Și cu mențiunea că două dintre partidele rundei inaugurale în Seria A nu sunt de fapt programate, susceptibile altor anulări, încă din start…

Handbalul, sport național? FRH n-are nici o scuză pentru ceea ce a acceptat pe pielea afiliatelor sale, iar dacă ar citi toți acești ignoranți literatura de specialitate pentru a constata ce-au putut încuviința în numele sportului prin a se lăsa facil duși de nas prin perdele de fum, ar înghiți cu noduri pentru tot restul zilelor. Fericiți însă cei săraci cu duhul…  

Ultimele rezultate din Liga Zimbrilor și programul etapei a XII-a, de vineri, cu SCM Politehnica împotriva vecinei ierarhice CSA Steaua, pe coloana clasamentelor. Programul rundei inaugurale din Divizia A – Seria B de handbal masculin, de miercuri, la Sfântu Gheorghe, cu duelul CSU Reșița – CSU UV Timișoara de la ora 19, pe aceeași coloană a datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt − 8 =

 


Ultimele articole din categoria Handbal: