31.014 decese și 2.890.600 vătămări în UE de la vaccinurile anti CoVID-19 până în 20.11.2021 în baza de date oficială EudraVigilance, operată de Agenția Europeană a Medicamentelor în numele UE, în condițiile raportării statistic istorice a doar 1-10% din cazurile adverse. Cumulat cu cifrele guvernamentale VAERS din SUA și MHRA din Regatul Unit, deja peste 50.000 de morți în nici un an. ”Medicii pentru etica CoVID” acuză într-o scrisoare deschisă către cetățenii UE, spațiului EE și Elveției: ””Vaccinurile” bazate pe gene ucid oameni. Guvernele din întreaga lume vă mint pe voi, oamenii, populațiile pe care se presupune că le servesc”

Baza de date oficială a sistemului EudraVigilance, operat de Agenția Europeană a Medicamentelor în numele Uniunii Europene, respectiv VAERS și MHRA – ale administrațiilor guvernamentale din SUA și Regatul Unit, înregistrează mari creșteri de la o lună la alta a numărului deceselor și vătămărilor ca urmare a vaccinărilor anti-CoVID-19, 31.014 decese și 2.890.600 vătămări până în 20 noiembrie doar în statele UE și strict în condițiile statistic istorice a raportării în general de către populație a doar 1% până la 10% din cazurile adverse, creșteri evidente ținând cont că în 9 octombrie erau consemnate 27.242 decese și 2.536.526 de vătămări. Mass-media din România nici măcar nu amintește despre aceste date de informare accesibile și cetățenilor, publicate de EMA în nota principiului cheie al transparenței și pe care autoritățile de reglementare europene le utilizează pentru a revizui siguranța medicamentelor sau a substanțelor active, așa încât se sesizează un cotidian independent local de nișă de știri sportive, Sporttim, să îndeplinească menirea de căpătâi a presei generaliste, axată din păcate împotriva deontologiei profesionale dar propagandistic și orbește pe pilot automat pe ”narațiunea oficială” a ”sistemului” – pură dezinformare prin manipulare și condiționare psihologică a populației. În situația în care sportul este parte a vieții sociale și are de 21 de luni de suferit de pe urma unor impuneri nejustificate și nelegale, și în situația în care Ministerul Sănătății din Guvernul României n-a declarat oficial în ultimii 2 ani existența unei ”epidemii”, nici atât a unei ”pandemii”, și tocmai pentru că nu există o așa-zisă criză medical-sanitară, fiind vorba în schimb strict despre un atac direct și în forță la adresa democrației, amenințată fățiș, Sporttim nu întreprinde altceva prin a face treaba presei generaliste decât ar întreprinde oricine în fața derapajelor abuzive de putere ale administratorilor zilei, drept datorie și obligație morală a societății civile în fața dictaturii, ca aspect subliniat de înaintași ai istoriei. Nu este vorba așadar despre vreo campanie anti-vaccinare, cum superficial ar putea interpreta unii dezinformați, ci despre apărarea democrației și a valorilor sale, act cu atât mai necesar la ceas de decembrie comemorativ.

Conform portalului oficial ema.europa.eu, al Agenției Europene a Medicamentelor (EMA) – agenție care operează EudraVigilance în numele Uniunii Europene, Eudra Vigilance este, în traducere introductivă, ”sistemul de manageriat și analizare a informației despre reacțiile adverse suspectate la medicamente care au fost autorizate sau sunt studiate pe baza trialurilor clinice în Aria Economică Europeană (EEA). The European Medicines Agency operează sistemul în numele rețelei de reglementare a medicamentelor a European Union (EU).” Despre EudraVigilance, aici

Iar pentru că o campanie propriu-zisă de vaccinare ar trebui imperios necesar să includă consimțământul informat al cetățeanului – inexistent și înlocuit cu o campanie publicitară de promovare de produs comercial achiziționat din banul public, fiind vorba așadar despre informații de interes public, Sporttim face treaba presei generaliste prin a informa în primul rând despre existența EudraVigilance, VAERS în cazul SUA și MHRA în cel al Regatului Unit, iar apoi și despre marea creștere a raportărilor din aceste baze de date vizavi de reacțiile adverse la așa-zisa ”vaccinare anti-CoVID-19”, sub formă de decese și vătămări, în condițiile statistic istorice a raportării în general de către populație a doar 1% până la 10% din reacțiile adverse – aspect esențial. Dar ce-ar mai fi oare de mirare din moment ce omenirea este capabilă să închidă ochii – subiect tabu, la demararea genocidului cu ac al infanților!?! ”2.620 de bebeluși morți conform sistemului de raportare VAERS după injecțiile COVID – mai multe decese fetale de laacestea în ultimele 11 luni decât în ultimii 30 de ani de la toate vaccinurile, iar Scoția începe investigația”, accesibil aici, sau ”2.809 bebeluși morți în pântecelemamei lor în urma injectării anti-COVID a unor femei însărcinate sau de vârstă reproductivă. VIDEO”, accesibil aici. Și este doar vârful icebergului…

Nu este adus în atenția opiniei publice nici demersul asociației ”Doctors for CoVID Ethics” (D4EC), care trage repetitiv semnale de alarmă, și printr-o scrisoare deschisă către cetățenii UE, spațiului EE și Elveției, titrată ”Acuz! ”Vaccinurile” bazate pe gene ucid oameni. Guvernele din întreaga lume vă mint pe voi, oamenii, populațiile pe care se presupune că le servesc.”

Textul integral al scrisorii deschise, publicat în vară de reputatul portal Global Research, și actualizat în vara respectiv toamna acestui an, în continuare, accesibil fiind aici:

https://www.globalresearch.ca/jaccuse-governments-worldwide-lying-you-people-populations-they-purportedly-serve/5750650

”Publicat pentru prima dată la 21 iulie 2021, actualizat la 2 august 2021, 30 august 2021, 16 septembrie 2021 și 19 octombrie 2021.

Scrisoare deschisă urgentă pentru informarea:

Toți cetățenii Uniunii Europene (UE), Spațiului Economic European (SEE) și Elveției

Toți cetățenii Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord (Marea Britanie)

Toți cetățenii Statelor Unite ale Americii (SUA)

La:

Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA)

Agenția de Reglementare a Medicamentelor și a Produselor de Sănătate (MHRA)

Administrația pentru Alimente și Medicamente din Statele Unite (FDA)

Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC)

Din:

Medici pentru etica Covid (D4CE)

21 iulie 2021

Stimați Domni/Doamne,

1. Surse oficiale, și anume EudraVigilance (UE, SEE, Elveția), MHRA (Marea Britanie) și VAERS (SUA), au înregistrat acum mult mai multe decese și răniri din lansarea „vaccinului” COVID-!9 decât din toate vaccinurile anterioare. combinate de când au început înregistrările.

Mai jos sunt cele mai recente date la 19 octombrie 2021 (datele anterioare apar în Anexa de mai jos): UE/SEE/Elveția până la 9 octombrie 2021 – 27.242 decese legate de injecția de Covid-19 și 2.536.526 de răni , conform bazei de date EudraVigilance.

Regatul Unit până la 29 septembrie 2021 – 1.698 decese legate de injecția cu Covid-19 și 1.222.566 de răni , conform schemei MHRA Yellow Card.

SUA până la 1 octombrie 2021 – 16.310 decese legate de injecția cu Covid-19 și 3.659.888 de răni, conform bazei de date VAERS.

TOTAL pentru UE/Marea Britanie/SUA – 45.250 de decese legate de injecția de Covid-19 și 7.418.980 de răni raportate la 19 octombrie 2021.

Nota bene:

Este important să știți că cifrele oficiale de mai sus (raportate autorităților sanitare) reprezintă doar un mic procent (1 până la 10%) din cifrele reale.

În plus, oamenii continuă să moară (și să sufere răni) din cauza injecțiilor cu fiecare zi care trece.

Vă rugăm să rețineți, prin urmare, că cifrele oficiale sunt mai mari la momentul redactării acestui articol (19 octombrie 2021) decât la datele limită indicate mai sus, adică 9 octombrie 2021 (UE/SEE/Elveția), 29 septembrie 2021 (Regatul Unit) , 1 octombrie 2021 (SUA).

Acest număr catastrofal de decese cauzate de injecție NU a fost raportat de mass-media, în ciuda faptului că cifrele oficiale de mai sus sunt disponibile publicului.

2. Semnalul de rău este acum incontestabil copleșitor și, în conformitate cu standardele etice universal acceptate pentru studiile clinice, Doctors for Covid Ethics cere ca programul de „vaccinare” COVID-19 să fie oprit imediat în întreaga lume.

3. Continuarea programului, cu deplina cunoștință de vătămare gravă în curs și deces atât pentru adulți, cât și pentru copii, constituie Crime Împotriva Umanității/Genocid, pentru care cei aflați a fi responsabili sau complici vor fi în cele din urmă trași la răspundere personală.

MESAJ IMPORTANT PENTRU OAMENI:

1. Guvernele din întreaga lume vă mint pe voi, oamenii, pe populațiile pe care se presupune că le servesc.

2. Cifrele de mai sus demonstrează că vaccinurile bazate pe gene sunt mortale.

Cu stimă,

Medici pentru Etica Covid

Apendice

Date la data publicării originale, 21 iulie 2021:

UE/SEE/Elveția până la 17 iulie 2021 – 18.928 decese legate de injecția de Covid-19 și peste 1,8 milioane de răniți, conform bazei de date EudraVigilance.

Regatul Unit până la 7 iulie 2021 – 1.470 de decese legate de injecția cu Covid-19 și peste 1 milion de răniți, conform schemei MHRA Yellow Card.

SUA până la 9 iulie 2021 – 10.991 decese legate de injecția cu Covid-19 și peste 2 milioane de răni, conform bazei de date VAERS.

TOTAL pentru UE/Marea Britanie/SUA – 31.389 de decese legate de injecția de Covid-19 și aproape 5 milioane de răni raportate la 21 iulie 2021.

Date la momentul primei actualizări, 1 august 2021:

UE/SEE/Elveția până la 31 iulie 2021 – 20.595 decese legate de injecția de Covid-19 și peste 1,94 milioane de răniți, conform bazei de date EudraVigilance.

Marea Britanie până la 21 iulie 2021 – 1.517 decese legate de injecția cu Covid-19 și peste 1,1 milioane de răniți, conform schemei MHRA Yellow Card.

SUA până la 23 iulie 2021 – 11.940 de decese legate de injecția cu Covid-19 și peste 2,4 milioane de răniți, conform bazei de date VAERS.

TOTAL pentru UE/Marea Britanie/SUA – 34.052 decese legate de injecția de Covid-19 și peste 5,46 milioane de răni raportate la 1 august 2021.

Date la momentul celei de-a doua actualizări, 30 august 2021:

UE/SEE/Elveția până la 28 august 2021 – 23.252 decese legate de injecția cu Covid-19 și 2.166.285 de răni, conform bazei de date EudraVigilance.

Regatul Unit până la 18 august 2021 – 1.609 decese legate de injecția cu Covid-19 și 1.165.636 de răni, conform schemei MHRA Yellow Card.

SUA până la 20 august 2021 – 13.627 decese legate de injecția cu Covid-19 și 2.932.001 de răni, conform bazei de date VAERS.

TOTAL pentru UE/Marea Britanie/SUA – 38.488 decese legate de injecția de Covid-19 și 6.263.922 de răni raportate la 30 august 2021.

Date la momentul celei de-a treia actualizări, 15 septembrie 2021:

UE/SEE/Elveția până la 11 septembrie 2021 – 24.528 decese legate de injecția Covid-19 și 2.292.967 răni, conform bazei de date EudraVigilance.

Regatul Unit până la 1 septembrie 2021 – 1.632 decese legate de injecția cu Covid-19 și 1.186.844 de răni, conform schemei MHRA Yellow Card.

SUA până la 3 septembrie 2021 – 14.506 decese legate de injecția cu Covid-19 și 3.146.691 de răni, conform bazei de date VAERS.

TOTAL pentru UE/Marea Britanie/SUA – 40.666 decese legate de injecția de Covid-19 și 6.626.502 răni raportate la 15 septembrie 2021.”

*

Iar tot Global Research trage și alte semnale de alarmă, de dată recentă sub forma a două episoade de prezentare, cel de-al doilea, cu titlul ”Știință falsă, date invalide: nu există un „caz confirmat de Covid-19”. Nu există pandemie”, articol accesibil aici: https://www.globalresearch.ca/fake-science-invalid-data-there-is-no-such-thing-as-a-confirmed-covid-19-case-there-is-no-pandemic/5761960

”Partea a II-a. Publicat prima dată pe 23 noiembrie 2021

„PCR este un proces. Nu-ți spune că ești bolnav” – Dr. Kary Mullis , laureat al premiului Nobel și inventator al RT- PCR, a  încetat din viață în august 2019.

„… Toate sau o parte substanțială din aceste rezultate pozitive s-ar putea datora a ceea ce se numește teste false pozitive .” – Dr. Michael Yeadon : fost vicepreședinte și director științific al Pfizer

Această utilizare greșită a tehnicii RT-PCR este aplicată ca o strategie necruțătoare și intenționată de către unele guverne  pentru a justifica măsuri excesive precum încălcarea unui număr mare de drepturi constituționale, … sub pretextul unei pandemii bazate pe un număr de RT- pozitive. teste PCR, și nu pe un număr real de pacienți – Dr. Pascal Sacré , medic belgian specializat în îngrijiri critice și analist renumit în sănătatea publică.

Minciunile media, împreună cu o campanie sistemică și atent concepută de frică, au susținut imaginea unui virus ucigaș  care se răspândește neîncetat în toate regiunile majore ale lumii. 

Mai multe miliarde de oameni din mai mult de 190 de țări au fost testate (precum și retestate) pentru Covid-19.  

La momentul redactării acestui articol , aproximativ 260 de milioane de persoane din întreaga lume au fost clasificate drept „cazuri confirmate de Covid-19”. Se spune că presupusa pandemie a dus la peste 5 milioane de decese legate de Covid-19  .

Ambele seturi de cifre: morbiditatea și mortalitatea sunt fabricate.  A fost înființat un aparat de testare Covid foarte organizat (din care o parte este finanțat de fundațiile miliardare) cu scopul de a crește numărul de „ cazuri confirmate de Covid-19”, care sunt apoi folosite ca justificare pentru a impune „vaccinul”. pașaport împreună cu abrogarea drepturilor fundamentale ale omului. 

A fost stabilit un așa-numit „Sistem de urmărire globală” cu o hartă interactivă care tendințele și tendințele săptămânale globale, precum și la nivel de țară.

Un al patrulea val a fost anunțat. Cifrele invalide referitoare la Covid-19 sunt tencuite in mod curent pe tabloidele de știri.

Între timp, atât mass-media, cât și guvernele au închis ochii la tendința de creștere a deceselor provocate de vaccinul Covid-19 și a evenimentelor adverse , care sunt confirmate de agențiile guvernamentale „oficiale”. (Vezi mai jos)


TOTAL pentru UE/Marea Britanie/SUA 45.250 de decese legate de injecția cu Covid-19,  7.418.980 de răni

raportat la 19 octombrie 2021  

Baza de date EudraVigilance, MHRA Yellow Card Scheme. baza de date VAERS.

Testul de reacție în lanț a polimerazei cu transcripție inversă (RT-PCR)

Metodologia înclinată aplicată sub îndrumarea OMS pentru detectarea presupusei răspândiri a virusului este testul de reacție în lanț a polimerazei (RT-PCR ), care este aplicat în mod obișnuit în întreaga lume.

Testul RT-PCR a fost folosit la nivel mondial pentru a genera milioane de „cazuri confirmate de Covid-19” eronate, care sunt apoi  folosite pentru a susține iluzia că presupusa pandemie este reală.

Această evaluare bazată pe cifre eronate a fost folosită în ultimele 20 de luni pentru a conduce și susține campania de frică.

Și oamenii sunt acum făcuți să creadă că „vaccinul” Covid-19 este „soluția”. Și acea „normalitate” va fi restabilită odată ce întreaga populație de pe Planeta Pământ va fi vaccinată.

„Confirmat” este o denumire greșită: un „Caz pozitiv RT-PCR confirmat” nu implică un „Caz confirmat de Covid-19”.

RT-PCR pozitiv nu este sinonim cu boala COVID-19! Specialiștii PCR precizează că un test trebuie întotdeauna comparat cu fișa clinică a pacientului testat, cu starea de sănătate a pacientului pentru a confirma valoarea [fiabilitatea] ( Dr. Pascal Sacré )

Procedura utilizată de autoritățile naționale de sănătate este de a clasifica toate  cazurile pozitive RT-PCR , drept „Cazuri confirmate de Covid-19” (cu sau fără diagnostic medical).  În mod ironic, acest proces de rutină de identificare a „cazurilor confirmate”. face o derogare de la propriile linii directoare ale CDC:

„Detectarea ARN viral poate să nu indice prezența virusului infecțios sau că 2019-nCoV este agentul cauzal al simptomelor clinice. Performanța acestui test nu a fost stabilită pentru monitorizarea tratamentului infecției cu 2019-nCoV. Acest test nu poate exclude bolile cauzate de alți agenți patogeni bacterieni sau virali.” (sublinierea adăugată)

În acest articol vom prezenta dovezi detaliate că metodologia utilizată pentru a detecta și estima răspândirea virusului este viciată și invalidă.

1. False pozitive

Dezbaterea anterioară de la începutul crizei s-a concentrat pe problema „falselor pozitive”.

Recunoscut de OMS și CDC, testul RT-PCR a fost cunoscut pentru a produce un procent ridicat de fals pozitive . Potrivit dr. Pascal Sacré:

„Astăzi, pe măsură ce autoritățile testează mai mulți oameni, probabil că vor fi mai multe teste RT-PCR pozitive. Asta nu înseamnă că COVID-19 revine sau că epidemia se mișcă în valuri. Sunt mai mulți oameni testați, asta-i tot.”

Dezbaterea cu privire la fals pozitive (recunoscute de autoritățile sanitare) indică așa-zise erori, fără a pune neapărat sub semnul întrebării validitatea generală a testului RT-PCR ca mijloc de a detecta presupusa răspândire a virusului CoV-SARS-2.

2. Testul PCR nu detectează identitatea virusului

Testul RT-PCR  nu identifică/detectă virusul. Ceea ce identifică testul PCR sunt fragmente genetice ale numeroaselor viruși (inclusiv virusurile gripale de tip A și B și coronavirusurile care declanșează răceli comune).

Rezultatele testului TR-PCR nu pot „confirma” dacă o persoană care efectuează testul este infectată cu Covid-19.

Potrivit dr. Kary Mullis , inventatorul tehnicii PCR:  „PCR detectează un segment foarte mic de acid nucleic care face parte din virusul însuși”. Potrivit renumitului imunolog elvețian Dr B. Stadler

Deci, dacă facem un test corona PCR pe o persoană imună, nu este detectat un virus , ci o mică parte spartă a genomului viral. Testul revine pozitiv atâta timp cât mai sunt mici părți sparte ale virusului. Chiar dacă virusurile infecțioase au murit de mult, un test corona poate reveni pozitiv, deoarece metoda PCR înmulțește chiar și o mică parte din materialul genetic viral suficient [pentru a fi detectat].

 Dr. Pascal Sacré  este de acord:  „Aceste teste detectează particule virale, secvențe genetice, nu întregul virus”.

În încercarea de a cuantifica încărcătura virală, aceste secvențe sunt apoi amplificate de mai multe ori prin numeroase etape complexe care sunt supuse erorilor, erorilor de sterilitate și contaminării.

3. „Testul” RT-PCR Covid-19 „personalizat” al OMS 

Două probleme importante și conexe.

Testul PCR nu identifică virusul așa cum s-a subliniat mai sus. Mai mult, OMS, în ianuarie 2020, nu deținea o probă izolată și purificată din noul virus 2019-nCov. 

Ceea ce a fost contemplat în ianuarie 2020 a fost o „personalizare” a testului PCR de către OMS, sub îndrumarea științifică a Institutului de Virologie din  Berlin de la Spitalul Charité.

Dr. Christian Drosten și colegii săi  de la Institutul de Virologie din Berlin au întreprins un studiu intitulat „Detecția noului coronavirus 2019 (2019-nCoV) prin RT-PCR în timp real” . 

Titlul Studiului Institutului de Virologie din Berlin este o denumire greșită evident. Testul PCR nu poate „detecta” noul coronavirus din 2019. (Vezi Dr. Kary Mullis, Dr. B. Stadler, Dr. Pascal Sacré citat în Secțiunea 2).

Mai mult, studiul, publicat de Eurosurveillance  recunoaște că OMS nu deținea un eșantion izolat și purificat din noul virus 2019-nCov: 

[În timp ce]… mai multe secvențe de genom viral au fost eliberate,… izolate de virus sau mostre [de 2019-nCoV] de la pacienții infectați nu erau disponibile…” 

Echipa Drosten și colab. a recomandat apoi OMS ca, în absența unui izolat al   virusului 2019-nCoV , un 2003-SARS-CoV similar  să fie utilizat ca „proxy” al noului virus:

„Secvențele genomului sugerează prezența unui virus strâns înrudit cu membrii unei specii virale numită CoV asociat sindromului respirator acut sever (SARS), o specie definită de agentul focarului SARS din 2002/03 la om [ 3 , 4] ].

 Raportăm despre stabilirea și validarea unui flux de lucru de diagnostic pentru screening-ul 2019-nCoV și confirmarea specifică [folosind testul RT-PCR], conceput în absența izolatelor virale disponibile sau a mostrelor originale ale pacientului. Proiectarea și validarea au fost posibile de legătura genetică strânsă cu SARS-CoV din 2003 și au fost ajutate de utilizarea tehnologiei acidului nucleic sintetic. ( Eurosurveillance, 23 ianuarie 2020, subliniere adăugată).

Ceea ce sugerează această declarație ambiguă este că identitatea 2019-nCoV nu a fost necesară și că „cazurile confirmate de Covid-19” (alias infecția rezultată din noul coronavirus 2019) ar fi validate de „înrudirea genetică strânsă cu 2003-SARS- CoV.” 

Ceea ce înseamnă aceasta este că un coronavirus detectat în urmă cu 19 ani (2003-SARS-CoV) este folosit pentru a „valida” identitatea unui așa-numit „coronavirus nou ” detectat pentru prima dată în provincia Hubei din China la sfârșitul lunii decembrie 2019.

Recomandările studiului Drosten ( sprijinit și finanțat cu generozitate  de Fundația Gates ) au fost apoi transmise OMS. Ulterior, acestea au fost aprobate de  directorul general al OMS, Tedros Adhanom.

OMS nu avea în posesia sa „ izolatul de virus” necesar pentru a identifica virusul. S-a decis că nu este necesară o izolare a noului coronavirus. 

Articolul Drosten și colab. referitor la utilizarea testului RT-PCR la nivel mondial  (sub îndrumarea OMS) a fost contestat într-un studiu din 27 noiembrie 2020 de  către un grup de 23 de virologi internaționali, microbiologi și colab.

Este logic că, dacă testul PCR folosește virusul SARS-CoV din 2003 ca ​​„punct de referință”, nu pot exista cazuri de Covid-19 „confirmate” rezultate din noul virus 2019-nCoV, redenumit ulterior SARS-CoV- 2.

4. A fost confirmată identitatea 2019-nCoV? Există virusul? 

Deși OMS nu deținea un izolat al virusului, există dovezi valide și de încredere că noul coronavirus din 2019 a fost izolat dintr-o „probă nealterată luată de la un pacient bolnav ”?

Autoritățile chineze au anunțat pe 7 ianuarie 2020 că „un nou tip de virus” a fost „identificat” „ asemănător cu cel asociat cu SARS și MERS ” (raport înrudit, nu sursa originală a guvernului chinez). Metoda de bază adoptată de echipa de cercetare chineză este descrisă mai jos:

Am colectat și analizat prospectiv date despre pacienții cu infecție 2019-nCoV confirmată în laborator prin RT-PCR în timp real și secvențiere de generație următoare.

Datele au fost obținute cu formulare standardizate de colectare a datelor partajate de OMS și Consorțiul Internațional de Infecții Respiratorii Acute Severe și Emergente din fișele medicale electronice. (sublinierea adăugată)

Studiul de mai sus (citatul de mai sus, precum și alte documente consultate  ) sugerează că autoritățile sanitare din China nu au întreprins o izolare/purificare a specimenului unui pacient.

Folosirea  „infecției 2019-nCoV confirmată în laborator prin RT-PCR în timp real” este o denumire greșită evidentă, adică  testul RT-PCR nu poate fi folosit în nicio circumstanță pentru a identifica virusul. (vezi secțiunea 2 de mai sus). Izolarea virusului de către autoritățile chineze este neconfirmată.

Libertatea informațiilor referitoare la izolarea SARS-CoV-2

Un proiect de investigație detaliat al lui Christine Massey, intitulat:  Cereri pentru libertatea de informare: Instituții de sănătate/știință din întreaga lume „Nu au nicio înregistrare” de izolare/purificare SARS-COV-2  oferă documentație privind identitatea virusului.

Solicitările privind libertatea de informare (FOI)  au fost adresate nouăzeci de instituții de sănătate/știință dintr-un număr mare de țări.

Răspunsurile la aceste solicitări confirmă că  nu există nicio înregistrare a izolării/purificării SARS-CoV-2 „care a fost efectuată de oricine, oriunde, niciodată”.

„Cele 90 de instituții de sănătate/știință care au răspuns până acum au furnizat și/sau au citat, în total, zero astfel de înregistrări:

Solicitările noastre [sub „libertatea de informare”] nu s-au limitat la înregistrările de izolare efectuate de instituția respectivă sau limitate la înregistrările realizate de instituția respectivă, ci au fost deschise oricăror înregistrări care descriu „virusul COVID-19” (alias „SARS-COV-2”) izolarea/purificarea efectuată de oricine, oricând, oriunde pe planetă.”

Vezi și:  90 de instituții de sănătate/știință la nivel global nu au reușit să citeze nici măcar 1 înregistrare de purificare „SARS-COV-2”, de către oricine, oriunde, vreodată ,  prin peeling fără fluor , 04 august 2021

5. Ciclurile de amplificare a pragului. OMS admite că rezultatele „testului” RT-PCR sunt total invalide

Testul rRT-PCR a  fost adoptat de OMS pe 23 ianuarie 2020 ca mijloc de detectare a irusului SARS-COV-2, urmând recomandările grupului de cercetare Virologie din Berlin (citat mai sus).

Exact un an mai târziu, pe 20 ianuarie 2021, OMS se retrage. Ei nu spun „Am făcut o greșeală”. Retragerea este formulată cu grijă. (Vezi  documentul original al OMS aici )

Mai jos sunt selectate fragmente din articolul meu intitulat:  OMS confirmă că testul PCR Covid-19 este defectuos: estimările „cazurilor pozitive” sunt lipsite de sens. Blocarea nu are o bază științifică

Problema controversată se referă la numărul de cicluri de prag de amplificare (Ct). Potrivit lui Pieter Borger, et al

Numărul de cicluri de amplificare [ar trebui să fie] mai mic de 35; preferabil 25-30 de cicluri. În cazul detectării virusului, >35 de cicluri detectează doar semnale care nu se corelează cu virusul infecțios, așa cum este determinat prin izolarea în cultura celulară… (Critica studiului Drosten )

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) admite în mod tacit un an mai târziu că TOATE testele PCR efectuate la un prag de amplificare de 35 de cicluri (Ct) sau mai mare sunt INVALIDE. Dar asta au recomandat în ianuarie 2020, în consultare cu echipa de virologie de la Spitalul Charité din Berlin.

Dacă testul este efectuat la un prag de 35 Ct sau peste (care a fost recomandat de OMS), segmentele genetice ale virusului SARS-CoV-2 nu pot fi detectate, ceea ce înseamnă că TOATE așa-numitele „Cazuri confirmate de Covid-19” tabulate la nivel mondial în ultimele 22 de luni sunt invalide.

Potrivit lui Pieter Borger, Bobby Rajesh Malhotra, Michael Yeadon și colab., Ct > 35 a fost norma „în majoritatea laboratoarelor din Europa și SUA”. 

Mea Culpa de la OMS

Mai jos este „Retracția” formulată cu atenție de OMS.

„Orientările OMS Testarea de diagnosticare pentru SARS-CoV-2 afirmă că este necesară o interpretare atentă a rezultatelor slabe pozitive ( 1 ). Pragul ciclului (Ct) necesar pentru a detecta virusul este invers proporțional cu încărcătura virală a pacientului. În cazul în care rezultatele testelor nu corespund cu prezentarea clinică,  o nouă probă trebuie luată și retestată folosind aceeași tehnologie NAT sau diferită. (sublinierea adăugată)

OMS le reamintește utilizatorilor IVD că prevalența bolii modifică valoarea predictivă a rezultatelor testelor; pe măsură ce prevalența bolii scade, riscul de fals pozitiv crește ( 2 ). Aceasta înseamnă că probabilitatea ca o persoană care are un rezultat pozitiv (detectat SARS-CoV-2) să fie cu adevărat infectată cu SARS-CoV-2 scade pe măsură ce prevalența scade, indiferent de specificitatea susținută.”

„Pozitive invalide” este conceptul de bază 

Aceasta nu este o problemă de   „Pozitive slabe” și „Riscul creșterii pozitive false”. Ceea ce este în joc este o „Metodologie defectuoasă” care duce la estimări invalide ale „Cazurilor confirmate de Covid-19”.

Ceea ce confirmă această recunoaștere a OMS este că  estimarea covid-ului pozitiv dintr-un test PCR  (cu un prag de amplificare de 35 de cicluri sau mai mare) este invalidă . În acest caz, OMS recomandă retestarea:   „un nou specimen ar trebui să fie recoltat și retestat…”.

OMS cere „Retestare” , ceea ce echivalează cu a spune  „Ne-am încurcat”.

Acea recomandare este pro-forma. Nu se va întâmpla. Câteva miliarde de oameni din întreaga lume au fost deja testați, începând cu începutul lunii februarie 2020. Cu toate acestea,  trebuie să concluzionam că, dacă nu sunt retestate, acele estimări (conform OMS) sunt invalide.  

De la început, testul PCR a fost aplicat în mod obișnuit la un prag de amplificare Ct de 35 sau mai mare, urmând recomandările din ianuarie 2020 ale OMS. Aceasta înseamnă că metodologia PCR, așa cum este aplicată la nivel mondial, a condus, în ultimele 20 de luni, la compilarea de statistici defectuoase și înșelătoare despre Covid.

Și acestea sunt statisticile care sunt folosite pentru a măsura evoluția așa-numitei „pandemie”. Peste un ciclu de amplificare de 35 sau mai mare, testul nu va detecta fragmente de virus Prin urmare,  „numerele covid” oficiale (cazuri confirmate de Covid-19) sunt lipsite de sens.

Rezultă că nu există o bază științifică pentru confirmarea existenței unei pandemii.

Ceea ce, la rândul său, înseamnă că măsurile de izolare/economice care au dus la panică socială, sărăcie în masă și șomaj (se presupune că pentru a reduce răspândirea virusului) nu au nicio justificare.

Conform opiniei stiintifice:

„Dacă cineva este testat prin PCR ca pozitiv atunci când este utilizat un prag de 35 de cicluri sau mai mare (cum este cazul în majoritatea laboratoarelor din Europa și SUA), probabilitatea ca respectiva persoană să fie efectiv infectată este mai mică de 3% , probabilitatea că rezultatul menționat este un fals pozitiv este de 97%   (Pieter Borger, Bobby Rajesh Malhotra, Michael Yeadon, Clare Craig, Kevin McKernan și colab., Critica studiului Drosten )

După cum s-a subliniat mai sus, „probabilitatea ca rezultatul menționat să fie un fals pozitiv este de 97%”: rezultă că utilizarea detectării >35 de cicluri va contribui în mod neșters la „creșterea” numărului de „pozitive false”.

OMS’ Mea Culpa confirmă că procedura de testare PCR Covid-19, așa cum este aplicată, este invalidă.

Pandemia H1N1 din 2009 a fost o „repetiție generală”?

În 2009, OMS a provocat o pandemie de H1N1 care ar fi afectat 2 miliarde de oameni.

Corupția la cele mai înalte niveluri ale OMS: mai mulți critici, inclusiv Dr. Wolfgang Wodarg, au  confirmat că pandemia H1N1 a fost „falsă”

Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE), un organ de supraveghere a drepturilor omului, investighează public motivele OMS în declararea unei pandemii. Într-adevăr, președintele influentului său comitet de sănătate, epidemiologul Wolfgang Wodarg,  a declarat că  „pandemia falsă” este „unul dintre cele mai mari scandaluri medicale ale secolului”. (Michael Fomento,  Forbes , 10 februarie 2010)

Privind retrospectiv, „pandemia” COVID-19 este mult mai gravă și diabolică decât H1N1 din 2009.

Vezi dr. Wolfgang Wodarg  o analiză incisivă și atent documentată a testului RT-PCR aplicat de OMS în legătură cu Covid-19.

Concluzii finale

Testul RT-PCR este Smoking Gun. Invalidează Totul.

Nu există un „caz confirmat de Covid-19”. Întreaga bancă de date este invalidă.

La momentul redactării acestui articol, numărul așa-numitelor „cazuri confirmate de Covid-19” tabulate este de ordinul a 260 de milioane la nivel mondial. Aceste numere sunt total lipsite de sens.

Niciuna dintre aceste date nu poate fi clasificată drept „Confirmat”.

Testul PCR nu identifică noul virus, iar fragmentele genetice ale unui așa-numit coronavirus „similar” 2003 (SARS-1) nu pot fi folosite ca mijloc de identificare a virusului care provoacă Covid-19 și nici nu pot fi utilizate. pentru a identifica variantele mortale ale noului coronavirus din 2019.

Mai mult, conform studiului Freedom of Information (FOI) citat mai sus, izolatul noului coronavirus este neconfirmat.

Susținută de o complexitate de minciuni, narațiunea covid-19 este extrem de fragilă. Acest consens se bazează pe știință falsă și pe o bancă de date total invalidă de presupuse „cazuri confirmate de Covid-19”.

Nu există pandemie.

Și în absența unei pandemii de Covid-19, nu există nicio justificare științifică pentru implementarea „Vaccinului” Covid-19, care a dus la o tendință mondială de decese și răni:

Cum a reușit Big Pharma să dezvolte un vaccin (sponsorizat de OMS, GAVI, Fundația Gates etc.) cu mandatul „de a proteja oamenii” împotriva unui virus care nu a fost izolat/purificat dintr-o „probă nealterată prelevată dintr-un pacient bolnav”?

Vaccinul în legătură cu Ce? Virusul nu a fost identificat.

Mai mult, SARS-CoV-2 2019  a fost clasificat ca fiind similar cu SARS-CoV 2003,  ceea ce înseamnă că SARS-CoV-2 2019 nu este un virus nou. 

Legitimitatea proiectului vaccinului Covid depinde de validitatea a sute de mii de cazuri false pozitive RT-PCR la nivel mondial, combinate cu date false de mortalitate legate de Covid. ( Vezi Michel Chossudovsky, Există virusul )

Ce se afla inainte?

Guvernele naționale au anunțat un al cincilea val, concentrându-se pe presupusele „variante mortale” ale SARS-CoV-2, inclusiv varianta Delta.

Varianta este o escrocherie. Cum identifică „variantele”. Testul PCR nu detectează virusul și nici variantele virusului.

Nu există niciun izolat al noului coronavirus înregistrat. Mai mult, testul PCR „personalizat” al OMS folosește ca proxy un virus SARS-CoV similar din 2003 (care, fără îndoială, a suferit mutații extensive în ultimii 19 ani).

„Ar trebui reintroduse restricțiile”. … varianta Delta prezintă un „risc mai mare de spitalizări”

Aceste anunţuri sunt menite să justifice o continuare a măsurilor de politică represivă, accelerarea programului de vaccinare, precum şi reprimarea mişcării de protest.

Nu există o pandemie. Finalul jocului este tirania.

Pandemia este folosită pentru a impune o nouă ordine mondială.

Când minciuna devine adevăr, nu există nicio mișcare înapoi.

Primul pas este dezmembrarea aparatului de propagandă.

Consensul Covid al Elitei este extrem de fragil.

Nu există o pandemie. Nu au un picior pe care să stea.

Acel Consens trebuie rupt.” 

***

Vezi cartea electronică a lui Michel Chossudovsky (13 capitole) intitulată

Criza corona mondială 2020-21: distrugerea societății civile, depresia economică proiectată, lovitura de stat globală și „marea resetare”

Vezi si

Există virusul? SARS-CoV-2 nu a fost izolat? „Cea mai mare fraudă din istoria medicală”

Despre autor

Michel Chossudovsky este un autor premiat, profesor de economie (emerit) la Universitatea din Ottawa, fondator și director al Centrului de Cercetare a Globalizării (CRG), Montreal, editor al Global Research.

El a întreprins cercetări de teren în America Latină, Asia, Orientul Mijlociu, Africa sub-sahariană și Pacific și a scris pe larg despre economiile țărilor în curs de dezvoltare, cu accent pe sărăcie și inegalitatea socială. De asemenea, a întreprins cercetări în domeniul economiei sănătății (Comisia Economică a ONU pentru America Latină și Caraibe (CEPAL), UNFPA, CIDA, OMS, Guvernul Venezuelei, Jurnalul Internațional de Servicii de Sănătate John Hopkins  ( 1979 , 1983 )

Este autorul a douăsprezece cărți, inclusiv Globalizarea sărăciei și Noua ordine mondială (2003), „Războiul împotriva terorismului” al Americii (2005), Globalizarea războiului, Războiul lung al Americii împotriva umanității (2015).

Este colaborator la Encyclopaedia Britannica. Scrierile sale au fost publicate în peste douăzeci de limbi. În 2014, a primit Medalia de Aur pentru Meritul Republicii Serbia pentru scrierile sale despre războiul de agresiune al NATO împotriva Iugoslaviei. El poate fi contactat la [email protected]

Vezi Michel Chossudovsky, Notă biografică

Articolele lui Michel Chossudovsky despre cercetarea globală

Sursa originală a acestui articol este Global Research
 

Acest articol a fost publicat în Handbal, Sport sabotat și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 8 = saisprezece

 


Ultimele articole din categoria Handbal: