A doua victorie în 4 zile, Kovacs marcând 11 iar Roşu 10, dar şi… turul sud-vestului în microbuz: CSŞ Drobeta Turnu Severin – LPS Banatul Timişoara 26-33

Învingătoare miercuri la 10 goluri diferenţă, echipa feminină de juniori 1 a „Banatului” Timişoara a câştigat şi în runda a doua a Seriei E în Campionatul Naţional FRH, 26-33 (12-18) la malul Dunării, unde doar a început mai ezitant, 3-1 în minutul 8 pentru CSŞ Drobeta Turnu Severin, după care însă şi-a pus amprenta pe joc.

„Banatul”, pregătită de Cosmin Zgârdea, a preluat conducerea cu 4-5, în minutul 14, şi a fost imediat egalată, 5-5, dar mai apoi s-a desprins încet şi sigur.

De notat, remarcabil, că 5 dintre junioarele mari ale Timişoarei au de jucat şi mâine, tot în condiţii de deplasare, golgheterul Loredana Kovacs cu CS U Politehnica la Reşiţa, iar portarul Aparaschivei, Istrate, Pîrpăliţă şi Ştefan cu CS Timişoara, la Cisnădie, în judeţul Sibiu, în campionatul divizionar al senioarelor, Divizia A Seria B.

Aşadar nişte bune sute de kilometri pe drumuri, Timişoara – Turnu Severin şi retur, sâmbătă seară, şi apoi Timişoara – Cisnădie şi retur, duminică!

Loredana Kovacs a marcat din nou 11 goluri, ca şi pentru senioarele Universităţii sâmbăta trecută, iar Roşu zece, celelalte reuşite venind din mâna lui Pîrpăliţă, de 3 ori, Ţarina, cu 5 goluri, respectiv Coca, Ştefan, Istrate şi Pantea, toate cu câte un gol.

Profesorul Zgârdea le-a jucat însă pe toate junioarele, începând din poartă, Aparaschivei şi Bejan, respectiv Tasits, Moloca, Erie, Mogoş, Florea şi Vrăjitoru, după ce începea în şaptele Aparaschivei – Roşu, Pîrpăliţă, Loredana, Erie, Coca, Ţarina.

Disputa a avut loc într-o sală liceală, mai restrânsă ca spaţiu.

Următorul joc, sâmbăta viitoare de la 9,30, acasă cu CSŞ Craiova, în „Banu Sport”.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Handbal, Juniori și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 1 = trei

 


Ultimele articole din categoria Handbal: