A fost bine şi la ultima reprezentaţie

Ultimul amical din acest an s-a încheiat tot cu o victorie pentru handbaliştii de la Politehnica Municipal Timişoara, scor 37-32 în meciul „revanşă” cu naţionala de juniori a României, aflată într-un periplu de amicale prin ţară.

Şi în această partidă de pregătire antrenorii Otto Heel şi Gelu Bota au introdus, în teren, jucătorii mai puţin folosiţi, dar problema scorului nu s-a pus niciun moment. De altfel, aşa cum au precizat ambii “principali”, nu rezultatul a contat ci modul cum s-au mişcat proprii jucători. Cele mai multe goluri le-au marcat jucătorii de mână stângă – interul de conjunctură Gabriel Cotinghiu – 10 goluri şi extrema de meserie Csaba Nagy – 9 reuşite. Cei doi, alături de coordonatorul Alexandru Ursu şi pivotul Dragan Mrakic au stat cel mai mult pe teren, în această întâlnire. În rest, au intrat foarte tinerii jucători de la echipa a doua, iar în poartă au stat câte 20 de minute cei trei portari ai grupării timişorene.

Au fost menajaţi ori au absentat din diferite motive David, Pârvan, Sărăndan, Vaidasigan, Macovei, Mirkovic, Corlija, Gălan şi fraţii Ignat.

Naţionala de juniori I a României pregătită de Octavian Hârţoagă şi timişoreanul Dan Dumitru va mai avea în următoarele zile alte meciuri amicale, la Baia Mare şi apoi în Ungaria. Nucleul e format în special din jucători de la Centrul de Excelenţă de la Sighişoara, dar proveniţi mai ales din Moldova şi din sudul ţării. O excepţie e Alex Juverdean, de la Oradea, care ieri a fost principal marcator cu 6 reuşite, iar azi al doilea cu 5 goluri.

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte × = 7

 


Alte articole legate de acest subiect: