Fetele de la ACS Leu Giarmata, calificate în turneul semifinal al Campionatului Naţional FRH de juniori V – minihandbal

O inedită apariţie pe semicercul timişean, alăturată recent grupărilor tradiţionale, şi o plăcută surpriză, încă de la prima sa participare. Echipa de fete a ACS Leu Giarmata la categoria minihandbal, juniori V, a trecut deja de două tururi de calificare, aflându-se în pragul participării la turneul semifinal naţional…

ACS Leu Giarmata, în primul an de activitate la handbal feminin, trecută de două tururi la juniori V - minihandbal

 

De un an de zile, la Giarmata, unde fiinţează clubul de fotbal din Liga a III-a, CS Millenium, a luat naştere în cadrul grupării ACS Leu, cu o pepinieră de fotbal juvenil, şi o formaţie de handbal fete, care s-a înscris în Campionatul Naţional FRH de juniori V şi a trecut cu bine de faza sa judeţeană, organizată sub egida Asociaţiei Judeţene de Handbal Timiş sub formă de turnee.

Această tânără echipă, reunind eleve născute în anii 2003 şi 2004, categoria juniori V – minihandbal, a debutat în jocul cu ”mingea mică” în 15 mai 3013 şi, după nici un an de activitate, a reuşit calificarea în faza semifinală a competiţiei, sub egida FRH, elevare izbutită după două turnee de calificare, primul, la nivel judeţean, iar al doilea la nivel de euroregiune, la Hunedoara, ocazie cu care s-a calificat pentru turneul semifinal alături de echipele din Hunedoara, Vulcan şi, o altă timişeană, HC Jimbolia.

La recentul turneu desfăşurat la Hunedoara, Alexandra Gheorghe a fost desemnată cel mai pun portar al turneului.

La următoarea fază, cea a semifinalelor, cele două timişene din Giarmata şi Jimbolia vor evolua în compania echipelor similare din Olt, Dolj, Gorj şi Mehedinţi.

De pregătirea fetelor de la ACS Leu Giarmata se ocupă Adrian Şimon şi Valentin Codrea. Dar iată lotul jucătoarelor de la „Leu”, dornice să aibă o cât mai bună prezenţă şi la nivel semifinal: Alexandra Gheorghe, Briana Simion, Simina Gheorghe, Andreea Oros, Roberta Oros, Sorina Coneac, Monica Cobzariu, Ruxandra Ciora, Andrada Gorban, Manuela Gorban, Rut Chifuleac, Oana Gajură, Alexandra Caba, Biatrice Dascălu, Aida Chirilă şi Dariana Vasilescu.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Handbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× trei = 12

 


Ultimele articole din categoria Handbal: