ACS Leu Giarmata, în companie selectă la turneul semifinal al Campionatului Naţional FRH de minihandbal, junioare V, la Râmnicu Vâlcea

În absenţa celor de la HC Jimbolia, care nu s-au prezentat în weekend la turneul semifinal al Campionatului Naţional FRH de junioare V, minihandbal, rezervat jucătoarelor născute în anii 2003-2004, ACS Leu Giarmata a fost unica grupare timişeană prezentă în penultimul act, de la Râmnicu Vâlcea, şi care a reunit la start echipe din localităţile (în grupa 1) Hunedoara, Craiova, Drobeta Turnu Severin, ACS Leu Giarmata, respectiv (grupa 2) Râmnicu  Vâlcea, Vulcan şi Corabia.

ACS Leu Giarmata, în primul an de activitate la handbal feminin, trecută de două tururi la juniori V - minihandbal şi calificată în faza semifinală

Înființată exact acum un an de zile, ACS Leu a fost singura echipă din zona de vest a țării prezentă la turneul semifinal găzduit de orașul Râmnicu Vâlcea. Tinerele, chiar foarte tinerele handbaliste din Timiș, au jucat în premieră la un astfel de nivel, alături de unele grupări cu tradiție în handbalul juvenil. Rezultatele obținute de trupa din Giarmata, de care s-a ocupat în permanență Răzvan Leucă, Andrei Şimon și Valentin Codrea, cu un puternic sprijin din partea CL Giarmata și al primarului Virgil Bunescu, nu trebuie să dezarmeze, mai cu seamă că fetele sunt la o primă apariție într-o astfel de competiție și, așa cum spuneam, după doar un an de zile de la înființare.

În grupa 1, ACS Leu Giarmata a pierdut cu cele din Hunedoara, rezultat 7-14, cu fetele din Drobeta Tr. Severin, 5-10, şi cu junioarele V din Craiova, 3-16.

Aida Chirilă, Alexandra Gheorghe, Briana Simion, Simina Gheorghe, Andreea Oros, Roberta Oros, Sorina Coneac, Monica Cobzariu, Ruxandra Ciora, Andrada Gorban, Manuela Gorban, Ruth Chifuleac, Oana Gajură, Alexandra Caba, Beatrice Dascălu, Dariana Vasilescu şi Melisa Rus au fost reprezentantele Giarmatei la faza semifinală pe țară, o premieră în istoria handbalului juvenil din localitate, iar acest amănunt poate să le mobilizeze și mai mult, în tentativa accederii spre categoriile superioare de vârstă. Acum, pentru un astfel de început, întreaga grupare handbalistică din Giarmata merită felicitări și încurajările necesare.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Handbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 + = opt

 


Ultimele articole din categoria Handbal: