Alb-violeții Timișoarei, arși din nou cu 0-10. Amară victorie fără joc pentru Pero Milosevic

Mai bine de 3 săptămâni au așteptat prim-divizionarele Ligii Zimbrilor o nouă etapă de campionat, și vor mai avea de așteptat mai bine de alte 5 săptămâni pentru viitoarea rundă din luna aprilie, dar reuniunea bucureșteană de la finele acestei săptămâni a fost făcută praf de farsa ”pLandemiei” pseudo-medicale, trei dintre cele 7 partide ale sale căzând pradă absurdităților normative, meciuri de handbal irosite pe vecie, printre care și ACS HC Buzău 2012 – SCM Politehnica Timișoara, adjudecat fără joc la ”masa verde” de echipa preluată vara trecută de ex-antrenorul bănățenilor, Pero Milosevic, în vreme ce ”violeții” au contabilizat a patra înfrângere cu 10-0, după cele din tur cu Minaur, Dinamo și sucevenii. Dacă n-au pierdut în 2021 și în retur pe teren, au pățit-o în schimb din pixul celor de la DSP Timiș și FRH, ridicol exacerbat și în arena sportivă al manipulării tiranice în derulare. Și încă e abia doar jocul de glezne…

Bănățenii n-au avut așadar ocazia să-și ia revanșa în fața buzoienilor pentru drasticul eșec cu 28-22 suferit în a treia etapă a turului, în septembrie la Sfântu Gheorghe, meciul de sâmbătă de la ora 13 din Sala ”Rapid”, din etapa a XVIII-a în Liga Națională de handbal masculin, fiind anulat din motive extrasportive dar fără justificări pertinente științifico-medicale, bazate în schimb doar pe niște aberații ale ”sistemului” într-un pervers simulacru bolnav al ”grijii pentru om” în care nimic nu este ceea ce pare. 

În consecință și în condițiile în care pe de altă parte au și beneficiat de 3 succese la ”masa verde” cu 10-0, poliștii au jucat până acum în actualul campionat numai 11 partide, dintre care 6 câștigate – una dintre victorii fiind însă anulată datorită retragerii Dunării Călărași din competiții, respectiv una remizată și 4 pierdute pe teren. 

Poliștii erau în pericol de a fi stopați din drumul lor spre capitală odată ce săptămâna trecută s-au ales cu niște rezultate ”pozitive” la ”teste” care în orice caz nu testează pentru ”viruși”, fără rol de detectare a patogenului și de diagnosticare, pentru a nu mai insista pe inexistența dovezii științifice a existenței ”virusului”, care n-a fost încă izolat și purificat nicăieri în lume de peste un an de zile, de fapt o nano-fuziune de particule bio-robotice mixate cu diferențieri de la zonă la zonă a atacului cu arme biologice, iar de ceea ce le-a fost frică, n-au scăpat. Și mai complicat, timișorenii vor întrerupe antrenamentele până la data de 8 martie. Sportul este așadar și acesta captiv constrângerilor ”pLandemiei” urzite de oculta satanică mondială pe toboganul spre transhumanism și mai departe, iar acesta este inconvenabilul adevăr gol-goluț care-i irită pe propagandiștii de serviciu vânzând verzi și uscate unui public neavizat și dus de nas după sloganul ”crede și nu cerceta”.

Antrenorul principal al handbaliștilor timișoreni, Vlad Caba, a mărturisit că ”este o deznădejde și o dezamăgire că după atâtea ore de antrenamente și pregătire nu ne putem prezenta să ne apărăm șansele în mod corect. Ceea ce ne îngrijorează, ne enervează, pentru că e scopul activității noastre. Sunt echipe atât la masculin cât și la feminin care au avut mai multe cazuri și totuși au primit acceptul să se prezinte la meci, au alcătuit o echipă cu câți jucători au avut la dispoziție, au adus jucători de la echipele a doua. Au onorat competiția, s-au putut prezenta și în unele cazuri s-au consemnat chiar și victorii ale unor echipe care au avut multe cazuri, dar totuși valoarea individuală a unor jucători și-a spus cuvântul. Faptul că nu ne-am putut prezenta anulează munca pe care am depus-o cel puțin în ultima perioadă”.

Rezultatele zilei și clasamentul actualizat în Liga Zimbrilor, pe coloana datelor tehnice. Sâmbătă a mai rămas un singur meci de jucat în sala Rapid, Potaissa – CSM Făgăraș, de la ora 10:15.

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 × = cincizeci patru

 


Ultimele articole din categoria Handbal: