Amical Poli – Reşiţa. În august şi ianuarie a fost „1”

Handbaliştii alb-violeţi vor juca marţi după-amiază un meci amical cu CS Caraş Severin, conform portalului oficial al clubului, www.aspolitehnica.ro. Poliştii intră în cea de-a treia săptămînă fără partide oficiale, umplînd golul cu o altă partidă de verificare în compania reşiţenilor, de care treceau în dispute de aceeaşi factură, în „Constantin Jude”, cu 28-23 la „Cupa Politehnica”, pe 27 august 2011, şi cu 26-23 pe 14 ianuarie, la „Cupa Banatul”.

Politehnica Municipal încearcă să alterneze perioada de antrenamente, în această perioadă de pauză, cu un meci de verificare. În aceste condiţii, marţi, 10 aprilie, de la ora 17, Politehnica Municipal întâlneşte CS Caraş Severin la sala “Constantin Jude”. E un prilej de a-i ţine “în priză” pe jucători şi de a mai exersa unele aspecte tactice. Sunt posibile şi apariţiile jucătorilor de naţională, care au fost la Trofeul “Carpaţi” – polistul Cristian Fenici şi reşiţeanul Florin Ciubotariu. La alb-violeţi, mai sunt incerţi pentru acest amical de marţi, 10 aprilie, pivotul Marius Ignat cu ruptură de menisc la genunchiul drept şi interul Ioan Stan cu probleme medicale mai vechi, care au recidivat cu ocazia convocării la naţională.

Următoarele meciuri oficiale pentru cele două echipe vor fi în week-end-ul 21-22 aprilie: Politehnica în deplasare la Bucovina Suceava, iar CS Caraş Severin pe teren propriu cu CSM Ploieşti.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 9 = saptezeci doi

 


Ultimele articole din categoria Handbal: