Campionatul Județean Timiș de handbal masculin: rezultate

Leu Giarmata, la debutul în competiție, este prima formație care a câștigat 3 meciuri în tot atâtea etape din noua ediție a Campionatului Județean Timiș de handbal masculin, întrecere sub egida Asociației Județene de Handbal ce a reunit la start 7 formații. Iar runda a patra debutează în această seară în sala ”Constantin Jude”, de la ora 21, odată cu jocul HC Giroc – Leu Giarmata.

 

În etapa a III-a, Leu Giarmata s-a impus pe teren propriu în fața vizitatorilor din Lovrin cu 33-22, la pauză 19-14, Avântul suferind în aceeași rundă prima înfrângere, 30-35 de la 20-18 la pauză, acasă cu HC Giroc. Iar tot în ultima etapă au învins din nou și juniorii alb-violeți de la SCM Politehnica, 24-18 (12-10) în Timișoara cu Voința Biled.

”Violeții” vor juca în runda a IV-a în deplasare la Lovrin iar CSM Lugoj pe teren propriu cu Avântul Periam.

În prealabil, în ultima decadă a lunii octombrie, s-au desfășurat primele două etape ale sezonului în curs, în runda I CSM Lugoj trecând acasă cu 39-20 (21-10) de oaspeții din Lovrin, Leu Giarmata cu 28-22 (11-7) de SCM Politehnica Timișoara iar Avântul Periam tot pe teren propriu de Voința Biled.

În etapa a II-a se consemnau rezultatele Voința Biled – Leu Giarmata 25-31 (12-13), într-un meci jucat însă în sala de sport din Giarmata, dat fiind că formația din Biled nu deține un teren acoperit, precum și Lovrin – Avântul Periam 21-29 (13-19) respectiv HC Giroc – CSM Lugoj 26-30, la pauză 14-13.

Ultimele 3 runde ale turului se vor desfășura în weekend-uri consecutive, pe 18 și 25 noiembrie respectiv în 2 decembrie, etapa a VII-a.

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 − = sase

 


Ultimele articole din categoria Handbal: