CS Timișoara ține aproape de liderul HC Alba Sebeș în prima repriză, dar cedează la final cu 22-38

CS Timișoara a fost învinsă pe propriul teren de HC Alba Sebeș, liderul seriei B a Diviziei A. A fost 22-38 după o partidă în care timișorencele au jucat bine în prima parte pe care au cedat-o la patru puncte, 14-18.

În etapa a 6-a a Diviziei A, Seria B, echipa pregătită de Sorinel Voicu nu a putut conta pe serviciile Alinei Marin, una din jucătoarele experimentate care marca 7 goluri în precedenta întâlnire de pe teren propriu. Oaspetele s-au distanțat la 5-1 în startul partidei, dar CS Timișoara a reintrat în partidă și a egalat la 7.  HC Alba Sebeș a preluat din nou conducerea la trei goluri, însă echipa timișoreană a refăcut din nou ecartul și a egalat cu patru minute înainte de final. A urmat o altă desprindere a formației vizitatoare, care a intrat la pauză cu un avans de patru lungimi, 18-14.

Actul secund a debutat sub semnul echilibrului, iar după șase minute în care s-au marcat numai trei goluri, liderul campionatului s-a distanțat la șapte goluri la jumătatea reprizei, pe fondul unei apărări mult mai exacte. Distanța s-a mărit pe final și HC Alba Sebeș s-a impus cu 38-22. Ghiocel, de la CS Timișoara, și Tamaș, de la Alba, au fost cele mai bune marcatoare ale partidei, cu câte 8 goluri. Pentru CS Timișoara au mai înscris: Ghilea (4 goluri), Curtuiuș (3), Cioriciu (3), Istrate (1), Durac (1), Senciuc (1), Pârpaliță (1).

CS Timișoara se deplasează în etapa următoare la CSM Slatina, pentru a încheia o săptămână mai târziu evoluțiile în fața propriilor suporteri în turul campionatului cu SCM Pitești.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua − = 2

 


Ultimele articole din categoria Handbal: