CS U Politehnica Timișoara, un ONG cu participarea administrației locale, pentru care se va vota marți

Ioan Silviu Doboși, conducător al prim-divizionarei alb-violete de handbal masculin CS U Politehnica Timișoara, a menționat în conferința de presă organizată astăzi cu ocazia înfățișării noului manager sportiv Constantin Ștefan, că va prezenta noul cadru structural al clubului de pe Bega, sub forma unui ONG cu participațiune a administrației locale, și în cadrul Adunării Generale a Ligii Profesioniste de Handbal, de luni.

”Ieri s-au făcut demersurile necesare la Consiliul Județean Timiș pentru intrarea în structura ONG pe care o dorim, iar marți se va supune la vot, cu vrerea ca pînă la 1 iulie noua structură să existe în drept și în fapt. Domnul Rector UPT, Viorel Șerban, domnul primar Nicolae Robu și președintele CJT au convenit asupra acestei colaborări, pe care o voi prezenta și în Adunarea Generală de luni a LPH”, a spus Ioan Silviu Doboși, explicînd în continuare că ”ne-am dorit o altă structură, pentru a crea alte premize în favoarea performanței. Rolul conducerii este de a crea cadrul ca premiză pentru performanță și vom fi atenți să fim parcimonioși cu fondurile publice și private ale investitorilor care sprijină clubul. Trebuie însă să realizăm că rezultatul înregistrat în sezonul trecut este meritoriu într-un raport buget-rezultat”. 

Ioan Silviu Doboși (dreapta), conducător al alb-violeților, a punctat cu ocazia prezentării lui Constantin Ștefan noua structură polistă, care să creeze premizele performanței

 

Doboși, care și-a exprimat din start dorința ”să pornim pe un alt drum”, a spus că ”am stabilit cu domnul Constantin Ștefan coordonatele activității noastre viitoare”, amintind de ”cel puțin 2 ani” în privința colaborării cu noul manager sportiv: ”Liderul este Constantin Ștefan iar ca manager sportiv va avea controlul asupra planului de pregătire al lotului și construcția echipei din punct de vedere sportiv. Domnia sa este factorul decident”.

Ștefan s-a declarat la rîndul său ”bucuros că am reușit să semnez pe 2 ani cu Poli, cu dorința să reconstruiesc o echipă competitivă, care să practice un handbal modern, aducînd cît mai mulți spectatori în tribună. Vrem o nouă fundație la Poli!”

Spunînd și că ”vorbesc mai puțin și doresc ca vorbele să fie reflectate în jocul echipei”, noul manager sportiv Ștefan, ultima oară cîștigător al primei ligi cu HCM Constanța, în 2012, a dat asigurări că va realiza ”o selecție cît mai riguroasă vizavi de jucătorii ce vor alcătui viitorul lot, dintre care unii vor fi tineri care să se exprime cu încredere și curaj”.

În consemnarea imediat următoare punctăm și restul spuselor managerului sportiv Ștefan, legate inclusiv de unele nume de jucători, dintre cei plecați respectiv vehiculate…

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 × patru =

 


Ultimele articole din categoria Handbal: