CS Universitar Politehnica pierde primul meci acasă din 2018, cu CS Minaur II

Secund divizionarii alb-violeți de la CS Universitar Politehnica au fost învinși și în prima apariție oficială pe teren propriu din noul an, contând pentru a doua etapă din returul Seriei B, 22-28 (11-17) cu mai bine clasata CS Minaur II Baia Mare.

Depășiți în Maramureș la 20 de goluri diferență cu ocazia primei lor deplasări din turul acestui campionat, pe 24 septembrie 2017, tinerii handbaliști timișoreni nu au reușit să-și ia revanșa în partida desfășurată astăzi de la ora 12:30 în sala ”Banu Sport”, în cadrul celei de-a XIII-a runde a Diviziei A – Seria B, fiind conduși la pauză cu o diferență de 6 goluri care a fost conservată de vizitatorii băimăreni și în repriza a II-a.

Echipa secundă a prim-divizionarei nou-promovate CS Minaur a semnat astfel prima victorie în retur, după ce la încheierea rundei inaugurale pe 2018 pierdea duminica trecută în sala ”Lascăr Pană” cu 29-30 în fața liderului cu punctaj maxim CSM Oradea, triumfător și ieri la scor în sala ”Antonio Alexe”, pe teren propriu, 36-21 la startul rundei a XIII-a în dauna codașei ADEP Satu Mare, viitoare gazdă în weekend-ul ce urmează a sportivilor de pe malul Begăi.

Eșecul de astăzi a fost primul acasă pentru timișoreni din 15 octombrie 2017, când se înclinau la limită universitarilor clujeni în urmă cu 8 etape, CS Universitar Politehnica trecând ulterior la 9 goluri diferență de oaspeții sibieni și remizând cu CSM Școlar Reșița.

Elevii lui Luciean Vasilache vor disputa următorul meci acasă peste două săptămâni, cu CNE Sighișoara. Rezultatele etapei a 13-a în seria vestică a ligii secunde, clasamentul actualizat și programul viitor, pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru − 4 =

 


Ultimele articole din categoria Handbal: