CSU Universitatea de Vest Timișoara, al doilea succes la scor acasă. Câte 19 goluri marcate în fiecare repriză a meciurilor jucate până acum

Handbalistele Timișoarei au jucat duminică al doilea meci în noua ediție de campionat a Seriei B în Divizia A, și tot pe teren propriu în Sala UVT de pe strada Oituz, la două săptămâni după debutul în sezonul 2021/2, învingând și de această dată la scor prin a înscrie un număr identic de goluri, 38.

CSU Universitatea de Vest Timișoara a găzduit duminică de la ora 12 partida cu ACS AMY Slatina, în cadrul etapei a III-a din seria vestică a ligii secunde, iar galben-albastrele de pe Bega s-au impus și în fața acestei a doua oponente apărute din noul sezon în cadrul ligii secunde, și aceasta încă fără punct cucerit după 3 apariții.

Bănățencele s-au desprins după pauză prin a înscrie tot 19 goluri, câștigând în fața celor de pe Olt cu 38-28, după ce scorul primelor 30 de minute a fost 19-16.

CSU UVT învingea în runda inaugurală, în urmă cu două etape, cu 38-27 în disputa cu ACS Tonic Oradea, după 19-12 la pauză, timișorencele înscriind așadar de fiecare dată câte 19 goluri în cele 4 reprize jucate în noul campionat, și cu mențiunea că n-au evoluat în runda a II-a, la Baia Mare, ”Centrul” CNOPJ debutând în ediția în curs abia vineri, la Bistrița Năsăud, în uvertura etapei a treia.

Universitarele de pe Bega au obținut până acum victorii scontate și facile, dar au jucat în compania unor grupări noi pe această scenă, învinse până acum pe linie. Un test în schimb dificil pentru bănățence runda viitoare, în deplasare la ex-prim-divizionara CSU Cluj.

Chiar dacă s-au detașat la 10 goluri diferență, timișorencele au stabilit doar al patrulea cel mai categoric scor al rundei în Seria B, semn al decalajelor valorice conturate încă de pe-acum, deși abia în prima treime a turului competiției.

Rezultatele etapei și programul viitor, pe coloana clasamentelor secțiunii Handbal.

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 8 = treizeci doi

 


Ultimele articole din categoria Handbal: