CSU UV Timișoara menține șirul succeselor acasă în Divizia A, ”satelitul” pepinieră al Politehnicii remizează la U Craiova

Handbalistele divizionare ale Timișoarei au continuat astăzi după prânz seria victoriilor pe teren propriu în noul campionat al ligii secunde, câștigând și pentru a treia oară din tot atâtea apariții în Sala UVT din zona Popa Șapcă, 30-27 la pauză 14-12 cu CS Liviu Rebreanu Turda, pe care a depășit-o astfel în clasament, la o diferență de 3 puncte. Tot la 3 se cifrează deja și remizele pepinierei ”satelit” din eșalonul secund masculin a Politehnicii Timișoara, junii violeți încheind neînvinși deplasarea de sâmbătă la ocupanta podiumului Seriei C, Universitatea Craiova: 35-35. 

Fructuos sfârșit de săptămână pentru secund-divizionarele timișorene implicate sâmbătă și duminică în etapa a V-a a noii ediții a ligii secunde de seniori, SCM Politehnica ”Div. A” remizând cu juniorii săi pe terenul unei trupe de podium cu rutină competițională la acest nivel, 35-35 după 17-14 la pauză pentru gazda CS Universitatea Craiova în întâlnirea de la ora 15:30 din sala Ion Constantinescu din Bănie.

”Satelitul”- pepinieră al prim-divizionarei din Liga Zimbrilor a remizat așadar din două în două etape în noul campionat din Seria C în Divizia A, după 34-34 acasă la debut cu CSM reșița și 31-31 în urmă cu două runde la AHC Drobeta. Iar juniorii poliști au marcat tot 35 de goluri și etapa trecută, în prima lor victorie, 35-23 acasă cu cei din Târgu Jiu.

Remiza înregistrată la Craiova este notabilă în contextul în care gazda Universitatea a obținut mai multe victorii în noul campionat, atât în deplasare la Timișoara, cu CSU Politehnica, și la Târgu Jiu, dar și pe teren propriu cu cei din Sânnicolau Mare, unicul eșec suferindu-l la Reșița.

În liga secundă feminină, mai exact în grupa vestică a întrecerii – Seria B, studentele de la CSU Universitatea de Vest din Timișoara au revenit pe teren propriu cu ocazia etapei a V-a, pentru prima oară din 26 septembrie, izbutind și astăzi de la ora 13 să câștige toate punctele, 30-27 cu noua apariție în cadru CS Liviu Rebreanu Turda

Timișorencele se impuneau acasă în primele lor două apariții în ediția 2021/2 cu 38-27 și 38-28 în fața altor grupări proaspăt sosite în grupa vestică, Tonic Oradea și AMY Slatina, astăzi bifând și cei de-al treilea triumf pe Bega, în urma a două deplasări, ambele pierdute, categoric la Cluj și cu 40-35 duminica trecută la junioarele ”Centrului Național Olimpic” băimărean într-o restanță din runda a doua. 

Dar următoarea apariție acasă a universitarelor se anunță abia pe 7 noiembrie, peste 3 etape, cu liderul cu punctaj maxim din Bistrița – ”satelit” al prim-divizionarei CS Gloria 2018, care astăzi a provocat prima înfrângere ex-prim-divizionarei CSU Cluj, cu 20-19. 

Rezultatele tehnice în etapa a V-a din Divizia A la fete și băieți, dar și programul viitor, pe coloana clasamentelor la zi ale secțiunii Handbal.

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× doi = 14

 


Ultimele articole din categoria Handbal: