Dintr-un capăt în altul al ţării: CS Unirea Sânnicolau Mare, în premieră la Constanţa, într-o companie selectă în lupta pentru finalele juniorilor II

CS Unirea Sânnicolau Mare va lua o piatră în gură cu ocazia celei de-a doua faze semifinale a Campionatului Naţional FRH de handbal masculin pentru juniori II, dar fiind că alb-albaştrii n-au mai descins până acum la Constanţa.

482929_297076207060753_100123105_n

Portul de la malul mării va găzdui în perioada 22-24 mai una dintre cele 4 serii patrulater ale celei de-a doua faze semifinale, iar cluburile participante sunt unul şi unul, în frunte cu gazda HCM Constanţa, calificată cu 3 victorii din tot atâtea apariţii în prima fază semifinală, CS Ştiinţa Municipal Bacău, care a rotunjit un golaveraj de… 150-75 în cele 4 meciuri din faza I, respectiv CSŞ Odorhei, care, ca şi timişenii, s-a calificat cu 3 triumfuri şi un eşec.

Faza a II-a semifinală va constitui de fapt al treilea pasaj al acestui sezon pentru juniorii 2, după seriile zonale preliminare şi prima fază semifinală, miza constituind-o prinderea unuia din primele două locuri, pentru turneul final de 8 echipe. Celelalte 3 oraşe gază în semifinalele juniorilor de 1998 şi 1999 sunt Cluj, Galaţi şi Roman. Băcăuanii se numără între cele 6 garnituri care s-au calificat cu 4 victorii din 4 jocuri între cele mai bune 16 din ţară la juniori 2.

Elevii lui Dani Morar s-au calificat pentru cele 3 meciuri de la Constanţa obţinând locul secund în turneul semifinal I găzduit pe teren propriu, în Sala „Ioan Morar” din Sânnicolau Mare, cu o singură înfrângere din 4 apariţii, şi aceea la „masa verde”.

Nu doar juniorii 2 sânmiclăuşeni vor fi pe drumuri în acest final de sezon, ci şi garniturile de juniori IV, băieţii antrenaţi de Alin Kirsch urmând a-şi juca şansele de intrare în finale la Târgu Jiu, desemnat în cele din urmă oraş gazdă după un diferend survenit în cursul unui turneu derulat la Caracal, care se anunţa a fi organizatoare a proximei reuniuni, iar fetele pregătite de Raul Ciolpan având ca destinaţie Râmnicu Vâlcea, unde vor da piept cu gruparea gazdă dar şi din Craiova respectiv Timişoara, de la Şcoala Gimnazială I-VIII Nr. 7 „Sfânta Maria”.

 

Acest articol a fost publicat în Handbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 − unu =

 


Ultimele articole din categoria Handbal: