Divizia A: Naţional Sighişoara – Unirea Sânnicolau Mare 33-29

Unirea Sânnicolau Mare a suferit duminică la amiază primul eşec în noua stagiune a Diviziei A, seria a doua, cedând la Naţional Sighişoara cu 33-29 (19-12), după ce în prima etapă trecea clar de „satelitul” lui HC Odorhei, 32-22.

Unirea s-a deplasat în Ardeal, în prima dintre cele 11 deplasări ale ediţiei, în efectiv redus, fără fraţii Alexandru şi Dani Morar, accidentat respectiv implicat cu echipa de juniori II a clubului în primul turneu de categorie al Campionatului Naţional, ci condusă din poartă de Cristian Bălăoi, care i-a avut în faţa sa pe semicerc, ca extremă stângă, pe Doru Clitan, inter stânga Ciprian Foros, Dan Oancea – centru, Daniel Mijin – inter dreapta, Marius Roateş extremă dreapta şi Teofil Alda, pivot. Au mai jucat Iulian Timofei şi Bogdan Balog.

Gazdele de la Naţional s-au desprins de la 12-10 la 17-10, Unirea revenind spre final la 32-29 în dauna unor mureşeni aliniind o garnitură exclusiv din generaţia 1994. „Cei mai buni juniori pe plan naţional la această categorie de vârstă evoluează la cluburile lor, fiind cooptaţi în centrul de excelenţă de la Sighişoara doar la acţiuni serioase ale lotului, dar şi componenţii utilizaţi de Naţional sunt jucători bunicei, strânşi de la diverse echipe din ţară. Noi, Timişul, n-avem handbalişti de ´94 acolo…”, a explicat antrenorul-jucător Cristian Bălăoi.

Au înscris pentru Unirea: Roateş – 8 goluri, Mijin – 6, Foros – 5, Clitan – 4, Alda, Oancea şi Balog, câte două. Urmează joi de la ora 17 meciul de pe teren propriu, la Jimbolia, cu CS Handball 2009 Bistriţa, învinsă în prima etapă cu 33-32 la Sfântu Gheorghe.

În altă ordine de idei, tot despre Unirea Sânnicolau Mare, dar fotbal, echipa locală de liga a cincea a remizat sâmbătă la Carani, 1-1, după ce a ratat 5 ocazii monumentale, într-un joc din seria I. Finalmente, când Ciui a apărat un penalty la scorul de 1-1, uniriştii s-au mulţumit şi cu un punct…

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci + 7 =

 


Ultimele articole din categoria Handbal: