Dominicii la fete şi CSC Moşniţa Nouă la băieţi câştigă Campionatul Judeţean Timiş de handbal al juniorilor IV. Golgeteri, cel mai tehnic jucător şi portarul turneului, Pop, Holdun şi Hisom la fete, Soos, David şi Luchian la băieţi

După un parcurs frumos, cu participarea a nu mai puţin de 16 echipe în întrecerea fetelor şi 7 la masculin, Campionatul Judeţean Timiş de handbal pentru juniori IV s-a încheiat duminică în sala „Constantin Jude” cu finalele la medalii ale întrecerii feminine, în prezenţa a sute de părinţi şi o atmosferă de sărbătoare, completate cu acordarea premiilor şi nominalizările speciale. La o zi după ce Asociaţia Judeţeană de Handbal Timiş punea în scenă în pauza jocului de seniori din elită SCM Politehnica – CSM Focşani şi premierea formaţiilor de băieţi juniori IV respectiv a celor recompensaţi individual. Succinte detalii şi fotografii. Şi urmează faza regională vestică.

Campionatul Judeţean masculin de juniori IV era adjudecat de CSC Moşniţa Nouă, triumfător în finala cu Şcoala Gimnazială nr. 7 „Sfânta Maria” Timişoara, urmată pe podium de LPS Banatul, învingătoare în finala mică cu CS Giroc-Chişoda, „careu” care va reprezenta Timişul la faza regională a „Naţionalului”. 

În ceea ce priveşte reuşitele individuale, Soos Rareş a fost golgeterul celor din Moşniţa Nouă, iar Bogdan David cel mai bun jucător, pentru CS Giroc-Chişoda, în vreme ce Denis Luchian cel mai bun portar, al celor de la instituţia de învăţământ din Calea Lipovei, premiaţi fiind la pauza partidei alb-violeţilor de junii polişti Antonio Bordeanu, Alin Cozmaciuc şi Darius Bran.

Cortina peste „Judeţenele” de juniori IV a căzut duminică în aceeaşi sală cu ocazia întâlnirilor fetelor, ACS Dominicii Timişoara câştigând finala cu AH CS Cîtu Timişoara, urmată pe podium de Şcoala Gimnazială nr. 7 „Sfânta Maria” din Timişoara, învingătoare în partida pentru locul 3 cu LPS Banatul.

Din rândul câştigătoarelor de la Dominicii s-a remarcat portarul Teodora Hisom – desemnată ca fiind cea mai competitivă, Agnes Holdun de la AH CS Cîtu fiind nominalizată cea mai tehnică jucătoare, în vreme ce Nadia Pop a fost cea mai prolifică marcatoare, pentru CSC Millenium Giarmata. Şi la fel, urmează faza regională.

Câteva fotografii, oferite cu amabilitate de organizatorii de la AJH Timiş.

 

 

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Handbal, Juniori și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci + 8 =

 


Ultimele articole din categoria Handbal: