Eșec la 5 diferență la Făgăraș. Iar duminică, Poli II – ”Adrian Petrea” Reșița în ”Constantin Jude”

Echipa a doua a Politehnicii Timișoara a pierdut astăzi de la ora 15 la Făgăraș, în etapa a XXI-a a Diviziei A Seria B, a opta din 2015, retur din care mai rămân alte 5 runde de disputat. Iar ”Poli II” primește duminică de la ora 11 vizita lui CS HC Adrian Petrea Reșița, în Sala ”Constantin Jude”, într-un meci în devans din etapa a 22-a. Mai apoi, următorul joc al ”satelitului” alb-violet va avea loc peste mai bine de o lună, în 6 mai, la HCM Sighișoara.

Fără mai mulți potențiali componenți, convocați în lotul prim-divizionarei de seniori pentru jocul acasă cu CSM București, și anume extrema Szentpeteri, pivotul Ștefan și chiar juniorul Robert Furak, Poli II a pierdut cu 31-26 în fieful unei formații în formă acasă, dar reușind să-și adjudece partea secundă, după ce la pauză era 19-8 pentru ardeleni.

HCM Făgăraș n-a mai pierdut pe teren propriu din 4 octombrie, adică de o jumătate de an, de la un 28-32 cu Universitatea Craiova, ce urma unei mai drastice înfrângeri acasă, în septembrie, la chiar prima apariție, 22-38 cu CS HC Adrian Petrea Reșița, iar astăzi și-a continuat seria victoriilor din ultima vreme în propriul fief, însă cu un ecart limitat.

HCM Făgăraș a abordat meciul de pe locul 5, la 6 puncte în urma pozițiilor de podium ce duc la barajul de promovare în prima ligă, gruparea din județul Brașov fiind penalizată cu 3 puncte pentru o neprezentare în tur, în luna octombrie, în deplasare la Oradea.

Gazdele obțineau în weekend a 14-a victorie în acest sezon, 35-18 cu RomCri Brașov, parcă pentru a demonstra din nou cine este principala forță în județ, venită după alte succese acasă, cu 33-29 cu Național Sighișoara, 35-29 cu U Cluj sau 31-24 cu CSM Oradea, plus un triumf la 10 goluri diferență, luna trecută, la Craiova, care o urmează în ierarhie.

Tot cu zece goluri avans se impuneau făgărășenii și la Timișoara, în partida tur din 8 noiembrie: 30-40 (13-16).

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte × = 35

 


Ultimele articole din categoria Handbal: