Federația Română de Handbal dă termen în teritorii 30 mai pentru stabilirea a 4 calificate la juniori 4

Când se părea că toate limitele absurdului au fost atinse în mascarada ”pLandemiei”, s-a mai ivit un semn care să certifice că deciziile aberante ”de la centru” se pot ține lanț. Astfel, Federația Română de Handbal a dat termen din pix și foarte din scurt ca până duminică 30 mai, în nici două săptămâni, să se aleagă cu calificatele din ”teritorii” la juniori 4, pentru a derula apoi pe repede înainte fazele finale la nivel național. În condițiile în care sezonul trecut a fost anulat la cele mai mici categorii de vârstă iar cel actual a fermentat în așteptare pe tușă – așadar fără jocuri oficiale de binișor peste un an, o asemenea solicitare irațională pe adresa unor echipe de școlari denotă că decidenții de la FRH au cam uitat cu ce se mănâncă nu doar reperele handbalului juvenil, ci și ale sportului în general. Ce-a făcut două sezoane pline pentru a asigura cadrul competițional adecvat creșterii celor mai fragede generații? Le-a ”ferit” de un așa-zis ”virus” a cărui izolare și purificare n-au fost încă dovedite științific nicăieri pe pământ și le-a propus o cură de grijă net mai periculoasă din toate punctele de vedere decât așa-zisa ”virusare”!? A implementat docil niște ”măsuri”!? Totul pentru mânarea maselor spre o injectare care n-are nimic de-a face cu așa-zisa ”vaccinare” și care nu este absolut deloc necesară dar care în schimb are tentele genocidului!? Numai prin această cerință și F.R. Handbal dovedește o crasă incultură a sportului și incompetență în propriul domeniu, fiind vorba de demisii.

I-ar fi convenit președintelui Alexandru Dedu să fie dumnealui subiect al unui studiu de caz experimental pe juniori 4 ”adunați peste noapte” după sezoane întregi pe tușă sau ca fiii săi Călin și Aron să fie într-o asemenea neplăcută postură? Cum poate avea F.R. Handbal nonșalanța de a trasa la nivel juvenil un asemenea cadru competițional ”la normă”, pentru a se acoperi că a organizat totuși ceva în sezonul 2020-2021 la nivelul uneia dintre cele mai mici categorii de vârstă? Nu astfel pot fi crescute noile generații, un nu categoric, FRH chiar periclitându-i acum pe școlari prin a-i mâna din scurt în întâlniri oficiale, după ditamai pauza competițională.

În privința căreia F.R. Handbal n-are nici cea mai mică scuză și justificare sub pretextul ”pLandemiei”, cu atât mai mult cu cât zilele acestea au început a erupe și mai elocvent dovezile înscrisurilor oficiale despre aspecte care erau cât se poate de evidente dar doar tăinuite și omise de ”narațiunea oficială”, mai precis că numai 227 de români au decedat în 2020 conform datelor Ministerului Sănătății de la așa-zisul ”virus” respectiv că 488 de români au decedat din decembrie după injecție și 27.274 au fost băgați în boală după înțepătura din studiul estimativ cu durata până în 2023, conform INSP, Institutului Național de Sănătate Publică.

Și-atunci, la ce-a ”carantinat” FRH două sezoane un handbal sănătos al celor mai mici generații!? Este Federația Română de Handbal responsabilă cu păstorirea și apărarea intereselor handbalului pe care-l administrează sau pentru aplicarea absurdităților mascaradei ”pLandemiei”, ca un soi de extensie prelungită a brațului tiranic al impunerilor normative neconstituționale?   

Într-o lume normală și sănătoasă la cap, toți cei care au fost părtași direct sau indirect la deciziile și aplicarea anomaliilor farsei din ultimele 14 luni, decidenți și complici, absurdități cu iz de genocid care au indus nespuse suferințe individuale și colective dar și nenumărate îmbolnăviri și decese, iar aici intră și toți propagandiștii cultiști ai ”narațiunii oficiale”, ar trebui să ajungă măcar la bară dacă nu chiar după gratii ori direct pe scaunul electric, dar cum trăim într-o societate ”globală” posedată demonic, satanic, se va scăpa bine mersi iar aberațiile se vor perpetua, ”reparare” a unor greșeli prin comiterea altor și altor erori.

Cum să soliciți comprimarea unui întreg sezon la nivel județean, care ar include în mod normal mai multe turnee de calificare, într-o singură săptămână și jumătate, pentru a se plia datei convenabile pârghiilor calendarului competițional ”central”, emanat peste noapte? E știut faptul că Asociațiile Județene de Handbal se ocupă de organizarea fazei inițiale a întrecerii juniorilor 4, calificatele intrând în zona de întrecere sub egida FRH.

Mai multe echipe nici nu sunt reunite, în lipsa unui calendar competițional pe 2020-2021 și a vreunui licăr de speranță că ar demara totuși ceva la Paștele cailor, semn care nu s-a ivit până acum dinspre stăpânire. Iar și dacă ar fi cât de cât ”în priză”, în pregătiri, n-ar avea deloc jocuri oficiale în mână, caz valabil pentru a doua ediție la rând. Într-un asemenea context, a solicita stabilirea unor formații calificate până la finele săptămânii viitoare cochetează cu periclitarea integrității fizice a juniorilor, cu o nejustificată presiune psihologică asupra elevilor supuși unui asemenea experiment. Da, pesemne acesta este handbalul ”de alertă” propus de FRH.

În cazul Timișului, deranjul este chiar foarte mare la junioarele 4, dat fiind numărul mai ridicat de echipe – nouă, din care sita e nevoită să cearnă mult și repede. Când și sub ce formă competițională? Ceva mai puțin periculos și complicat dacă handbalul e deja intrat la apă, caz al băieților juniori 4, cu numai 6 formații, dat fiind imposibilitatea Clubului Sportiv Școlar Lugoj de-a face cea mai mică mișcare, ”carantinat” de-a binelea. A fost chiar lovit în moalele capului de mascarada ”pLandemiei”, de parcă n-ar mai fi o zi de mâine, de parcă nu tocmai copiii ar reprezenta viitorul, și asta datorită unor ”măsuri” de noaptea minții, sub barda draconică a sperietorii ”virusate”. Sală de sport transformată ad-hoc în poligon al studiului prin înțepare cu injectare, poreclit ”vaccinare”!?! Adică tăiem o cracă a vieții sănătoase, mișcarea prin sport, și invităm în cadru genocidul mascat sub pretextul loviturilor ”noilor” ”variante”, ”tulpini” și alte variațiuni ale limbajului de lemn și prafului în ochi pentru neaveniți?

E clar, paranoia e în floare, transa și psihoza colectivă escaladând spre un delir cultist, dar de ce-ar fi și arena sportivă părtașă la toată această criminalitate în masă cu achiziții publice și omor cu corpuri ascuțite?  

FRH și asociațiile subordonate din teritorii ar fi trebuit să asigure cadrul competițional normal și adecvat la juniorii 4 și mai mici în sezoanele 2019-2020 și 2020-2021, fără a adopta asemenea măsuri extreme în stil pompieristic, după peste un an fără jocuri oficiale în mână – cu atât mai necesare tocmai la aceste categorii de vârstă, mare pauză în urma căreia o asemenea chemare din scurt pe teren n-are darul de-a rezolva ceva, ci de a perturba și mai mult mersul lucrurilor în sectorul juvenil.

AJH Timiș n-ar trebui să dea curs datei limită stipulate de FRH, ci să apere interesele juniorilor, antrenorilor și cluburilor, de a juca măcar acum într-un cadru cât de cât normal și fără asemenea factori de stres, ca o minimă reparație morală pe adresa vinovaților fără vină, pentru tot deranjul fără rost la care au fost supuși de peste un an. Ar trebui să se apuce metodic de bifarea tuturor turneelor nedisputate la vremea lor datorită imaturității cuplate psihozei în masă.

Săptămâna trecută era luată în colimator activitatea AJH Timiș, în consemnarea accesibilă aici, dar iată că FRH a ținut a se face remarcată. Dedu și compania ar avea nevoie de consiliere care să-i deprogrameze și să le descifreze teoriile conspirațiilor purjate de toți cetepiștii, pielenii și mândruții ”narațiunii oficiale” propagandistice, aceste pericole publice pe calea neabătută spre depopularea forțată, conturându-se o adevărată suferință colectivă de pe urma împingerii maselor din vorbe spre înțepare. Și handbalul a căzut cu obediență și crez în plasa conspirației din ultimul an și ceva, dar a mai și luat de bune teoriile sale, emise de toți acești propagandiști plătiți pentru asemenea servicii ”de bine”.

Halo, trezirea, căci sunteți pe copcă și trageți – după voi, potopul – și minoritatea informată și lucidă. Dați sportului pe care-l slujiți ce-i al Cezarului, prin absoluta revenire în totalitate la normalitate, sau dacă nu, demisia. De-ajuns cu ”măsurile” haotice dintr-o extremă în alta, de-ajuns cu subminarea sportului și-a noilor generații. Vă puteți uita în oglindă asigurându-le un asemenea cadru și lăsând asemenea moșteniri? Dacă tolerați toate astea, atunci copiii și nepoții voștri vor fi invariabil la rând…    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Handbal, Juniori și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− doi = 3

 


Ultimele articole din categoria Handbal: