Festin pe Aranca: Unirea Sânnicolau Mare – U Craiova 33-27

Revenirea pe teren propriu după pauza hibernală a culminat cu victorie pentru Unirea Sânnicolau Mare, în dauna celor de la „U” Craiova, totodată fiind luată și revanșa în urma înfrângerii din Bănie, din tur.

Într-o atmosferă inedită pentru meciurile din Divizia „A” la handbal masculin, cu o sală arhiplină, gazdele au surprins încă de la început prin gestul somptuos de a felicita sexul frumos cu ocazia zilei de 1 martie, împărțind mărțișoare și stegulețe cu emblema echipei. De asemenea, publicul prezent la fluierul de start a fost întâmpinat cu un mesaj de mulțumire pentru sprijinul, suportul și prezența numeroasă de la fiecare partidă: „Alături de voi suntem mai puternici! Vă mulțumim pentru sprijinul acordat!”

Victoria mult aşteptată a fost anunţată încă din startul partidei, sânmiclăuşenii aşezându-se la conducere datorită impozantului goalkeeper Bălăoi, care și-a menținut echipa în avans prin intervențiile sale inspirate. Exemplul său a fost preluat de Mijin, „tunarul” Sânnicolaului reușind alte 9 goluri decisive, după ce în prima etapă din retur izbutea să penetreze poarta sătmărenilor de 14 ori.

Totuşi, în ciuda spectacolului de pe semicerc, nervii au cedat pe final, oltenii, dominaţi de mâhnirea înfrângerii, manifestând o atitudine ostilă, ce a culminat cu injurii la adresa publicului și a echipei gazdă.

Săptămâna viitoare echipa de pe Aranca se va deplasa la Bistrița pentru a 3-a etapa din retur, meciul fiind programat sâmbătă, urmând ca în duminica aceeași săptămâni să joace în fieful celor de la CNE Sighișoara.

Unirea Sânnicolau Mare: Mijin (9), Oancia (5), Victor Coşoi (4), Dan Morar, Balog, Denis Cosma ( câte 3 goluri ), Ienciu, Marius Cozma, Lucian Boț (câte două goluri), Bălăoi, Marius Gîrboni, Budur, Timofei, Șerb, Ungureanu, Ralph Roosz.

„U” Craiova: Răzvan Mițu (7), Luntraru (6), Andrei Parna, Ștefanov (câte 4 goluri), Târnă (3), Mincan, Crăciun, Andrei Tudor ( câte 1 gol ), Popa, Maxim, Păun.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Handbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 + = cinci

 


Alte articole legate de acest subiect: