Timiș, gazdă a turneelor semifinale de juniori 4: 3 echipe locale calificate la fete, două la băieți, tot din 4 timișene. FOTO

Handbal juvenil la semicercul unor săli de sport timișene, în cadru semifinal național la categoria de vârstă a juniorilor 4, băieți și fete. Cu participarea mai multor grupări timișene calificate de la nivel județean și apoi regional vestic, dintre cele câte 4 formații aliniate la start din cel mai vestic județ, trei feminine și două masculine obținând biletele pentru faza următoare. Amănunte și fotografii.

Sala de sport din Mosnița a găzduit turneul semifinal de juniori IV la categoria masculin, reuniune handbalistică juvenilă la care au participat 8 cluburi. 

Repartizate pe serii, în Grupa A cu Școala Generală 7 Timișoara, Unirea Sânnicolau Mare și CSȘ Drobeta Turnu Severin, iar în Grupa B gazda CSC Moșnița Nouă, CSM Târgu Jiu, LPS Banatul și LPS Târgu Jiu. 

Primele 4 clasate și totodată calificate în această ordine sunt:

1. CSC Moșnița 

2. CSȘ Drobeta 

3. CS Unirea Sânnicolau Mare 

4. LPS Banatul.

Iar la sălile de sport din Dumbrăvița respectiv a UVT s-a desfasurat turneul semifinal de juniori IV la categoria feminin, tot cu participarea a 8 formații, cei din Moșnița și LPS Banatul având reprezentare și la fete. 

În Grupa A s-a jucat în sala din Dumbrăvița, cu participarea Chimiei Râmnicu Vâlcea, AH CS Cîtu, CSM Slatina și LPS Banatul. Grupa B s-a derulat în sala UVT, cu participarea a două timișene și două echipe din Oltenia, patrulater reunindu-le pe CSC Moșnița, ACS Leu Giarmata, CSȘ Caracal și CSș Drobeta.

În urma meciurilor disputate s-au calificat echipele:

1. Chimia 

2. CSC Moșnița

3. AH CS Cîtu 

4. CSȘ Caracal.

Fotografii

 

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Handbal, Juniori și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 3 = trei

 


Ultimele articole din categoria Handbal: