Frumos! Leu Giarmata învinge Chimia Râmnicu Vâlcea și HCM Baia Mare la turneul final FRH de junioare V

ACS Leu Giarmata a încheiat cu frumoase amintiri și experiențe prima participare la un turneu final la nivel național, gruparea antrenată de Alina Cioriciu surprinzând ”pepinierele” unor cluburi cu recunoaștere pe țară prin a le depăși la Campionatul Național FRH de handbal feminin pentru junioare V.

Leu Giarmata: la turneul final de minihandbal, junioare V

Leu Giarmata: locul 12 din 16 pe țară la turneul final de minihandbal, junioare V

 

Reunind la Mediaș 16 formații calificate din faza semifinală națională, turneul final s-a adresat categoriei de vârstă 2004-2005, în cadrul căreia ”Leu” Giarmata și-a croit câteva neașteptate victorii, începând cu cea în dauna lui HCM Baia Mare, adjudecată vineri după-amiază în faza principală a grupelor, rezultat 11-9, la pauză 7-5.

Așa cum au încheiat vinerea, elevele din Giarmata au și început sâmbătă dimineață a treia zi de întreceri la Mediaș, trecând cu 12-11, la pauză 4-4, de Chimia Râmnicu Vâlcea, victorie prin care timișencele au fost redirecționate spre zona valorică 9-12.

În cadrul căreia, sâmbătă după-amiază, Leu s-a înclinat în fața lui LPS Vaslui, iar duminică, la căderea cortinei, în fața Chimiei Râmnicu Vâlcea, care s-a revanșat în partida finală pentru pozițiile 11-12.

Așadar câte 7 partide pentru fiecare din cele 16 echipe ajunse la turneul final național de minihandbal al fetelor, cu Giarmata ca unică reprezentantă a Banatului.

Titlul național l-a adjudecat CSȘ 2 București, cu 16-15 în finala cu prelungiri cu CSM București, pe când ACS OK Sport Onești (Bacău) a obținut medaliile de bronz, grație unui 16-10 în finala mică, împotriva lui HC Universitatea FEFS Craiova. În continuare, pe locurile 5-10, CSM Ploiești, United Galați, CSȘ Medgidia, Rapid București, LPS Vaslui și CSO Vulcan (Hunedoara).

 

Acest articol a fost publicat în Handbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 × sase =

 


Ultimele articole din categoria Handbal: