GALERIE FOTO: CS Leu Giarmata, în turneul final național FRH la junioare V, ca unic club din Timiș! Sâmbătă, pentru calificarea de pe locul 3 din semifinale…

CS Leu Giarmata a devenit astăzi unica grupare calificată din cele 3 formații timișene aliniate în turneul euro-regional semifinal al Campionatului Național FRH de handbal feminin pentru junioare V, minihandbal de categoria 2004/5, găzduit la Timișoara și Giarmata, cu prezența la start a 8 cluburi, dintre care câte două din Craiova respectiv Râmnicu Vâlcea. Fetele din Giarmata, pregătite de Alina Cioriciu, merg la turneul finală pe țară! Iată amănuntele…

Începând cu programul zilei de mâine, pentru stabilirea ierarhiei turneului semifinal din județul Timiș, de la care primele 4 clasate, deja desemnate astăzi, au obținut biletele pentru faza finală națională, între cele mai bune 16 garnituri din țară.

Astfel, reuniunea pentru locurile de clasament din Sala ”Banu Sport” va începe sâmbătă de la ora 9:30 cu jocul pentru locurile 7-8, între HCM Mori Török Râmnicu Vâlcea și HC FEFS 2 Craiova. Apoi, de la 10:15, pentru locurile 5-6, LPS Banatul Timișoara, cu Cosmin Zgîrdea pe bancă, față în față cu HC Jimbolia, cu soții Iren și Marian Rică.

Ulterior, de la ora 11, pentru locurile 3-4, CS Leu Giarmata – Chimia Râmnicu Vâlcea, iar de la 11,45, învingătoarele pe linie ale zilei de vineri, HC Vulcan și HC FEFS 1 Craiova. Atât în finala mare cât și în cea mică vor evolua așadar grupări care în această primăvară vor apărea și în faza finală a Campionatului Național de minihandbal pentru fete de 10-11 ani, printre acestea numărându-se și CS Leu Giarmata, cu handbalista divizionară Alina Cioriciu pe bancă.

Astăzi, pe teren propriu, la Giarmata, CS Leu s-a impus în primul său meci cu 9-7 în dauna celor de la HC Jimbolia, cedând apoi cu 7-20 în fața celor din Craiova, în condițiile în care s-au și menajat pentru partida imediat următoare, cu vizitatoarele din Râmnicu Vâlcea. Într-adevăr, timișencele au fost nevoite să rămână pe teren, și pentru un al doilea joc la rând, pe care l-au tranșat cu 10-6 în dauna lui HCM Mori Török, decisiv pentru calificare.

Alina Cioriciu a obținut calificarea cu elevele Monica Cobzariu, Oana Gajura, Roberta Oros, Dariana Vasilescu, Diana Simion, Nicoleta Gorban, Maria Caba, Melisa Rus, Beatrice Dascălu, Daria Băghină, Iris Damaschin, Aida Chirilă și, sub formă de împrumut de la Diniășanca Diniaș, din ”pepiniera” lui Vlastimir Todorov, Karina Conea și Ana Maria Barbu.

Craiovencele au încheiat cu punctaj maxim, urmate în grupa de la Giarmata de gazda CS Leu, cu 6 puncte, precum și de HC Jimbolia, cu 3, respectiv HCM Mori Török Râmnicu Vâlcea.

De notat că elevele din Giarmata se calificau în această fază semifinală a întrecerii după ce obțineau luna aceasta și locul secund în faza zonală a euro-regiunii RO5, după hunedorencele din Vulcan. Iată-le zâmbetul la izbânda intrării în semifinale, dublată acum de calificarea pe țară.

Rezultate, detalii și imagini din cealaltă grupă semifinală a euro-regiunii 4-5, derulată în Sala ”Banu Sport”, în reportajul alăturat, publicat anterior în Sporttim.

* sursa foto: C.S. Leu Giarmata, pagina facebook

 

 

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Handbal, Juniori, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ cinci = 14

 


Ultimele articole din categoria Handbal: