GALERIE FOTO. CSU Timișoara pierde acasă cu CSM Slatina în prima etapă din retur

CSU Timișoara a pierdut cu 22-33 primul meci al returului Diviziei A, seria B, după o pauză mai mare de două luni de la ultimul meci din campionat. Formația oaspete a aliniat nu mai puțin de opt sportive născute înainte de anul 1990, iar cea mai tânără componentă a lotului are 22 de ani. De cealaltă parte, studentele au avut pe foaia de joc doar jucătoare născute în ultima decadă a secolului trecut, cu cea mai experimentată handbalistă născută în 1991.

CSU Timișoara a deschis scorul prin golghetera Andreea Pintilie și s-a mers cap la cap până la punctul trei. Oaspetele au preluat conducerea și s-au distanțat (3-6) la jumătatea primei reprize. Pintilie a făcut 4-6, dar au urmat șapte minute în care gazdele nu au înscris iar CSM Slatina a marcat de patru ori, astfel că scorul în minutul 20 era 4-10. Ambele formații și-au trecut în cont câte patru reușite în ultima treime a reprizei, astfel că scorul pauzei a fost 8-14. Repriza secundă a adus mai multe goluri. Diferența a crescut după ce oaspetele au înscris de trei ori în mai puțin de un minut și scorul a devenit 12-21 în minutul 40. Ecartul de nouă goluri s-a păstrat până în ultimele minute, dar oaspetele au înscris ultimele două goluri ale partidei prin Georgiana Pițigoi și au realizat cea mai mare diferență chiar la final, 22-33.

Diana Pîrvu de la CSM Slatina a fost cea mai bună marcatoare a partidei cu 11 goluri. Din tabăra timișoreană, Andreea Pintilie și-a trecut în cont 8 reușite. Pentru CSU au mai înscris: Mirela Pașca 5 goluri, Loredana Kovacs 3, Sandra Țepurică 3, Mariana Șunei 1, Ioana Prundaru 1, Sorina Kovacs 1.

Reacții

Antrenorul gazdelor, Cornel Jude, crede că pregătirea echipei a fost afectată de sesiune. „Ele sunt studente, sunt în plină sesiune. Participarea la antrenamente este: o dată vin unele, o dată vin altele. Școala este pe primul loc. Pregătirea n-a fost cea mai bună în luna asta ianuarie și dovadă că în repriza a doua nu prea mai fac față. Asta este concluzia generală. Dacă nu făceam atâtea greșeli, dar care aparțin tot de pregătire, poate că rezultatul era mai strâns, așa asta este diferența momentan”, a declarat Cornel Jude.

Ana Hamciuc, antrenoarea-jucătoare de la CSM Slatina, a urmărit integrarea noilor jucătoare. „Am început un pic mai greu, ne-am făcut încălzirea mai greuț dar spre finalul meciului am încercat să ne revenim. În principiu nu s-a respectat planul de joc, dar am urmărit alte aspecte ale jocului. Integrarea jucătoarelor celor noi, omogenizarea relațiilor de joc, asta am urmărit”, a declarat Ana Hamciuc.

Cu acest rezultat, CSM Slatina urcă pe cinci în clasament cu 15 puncte, în timp ce CSU Timișoara este penultima, pe 9 cu 3 puncte. Clasamentul complet îl găsiți pe coloana din dreapta. Pentru timișorence urmează o deplasare la CSS 2 Baia Mare, ultima clasată. Meciul se va disputa pe 1 februarie.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 + noua =

 


Ultimele articole din categoria Handbal: