Grasu, 28 ani, 33 goluri: „A fost greu dar cu atît mai frumos!”

Interul dreapta Andrei Grasu, care sîmbătă a împlinit vîrsta de 28 de ani, şi-a aniversat ziua de naştere cu o a patra reuşită ca principal marcator al poliştilor Timişoarei, din 4 dispute, noua achiziţie, de fapt o revenire pe Bega, ajungînd la cota 33 în acest campionat. La Mulţi Ani şi la multe goluri interului nouar!

Grasu a marcat sîmbătă de 8 ori, pendulînd, cînd ca inter dreapta, cînd pe stînga, odată intrat Stan în minutul 18.

Cu picioarele pe pămînt şi modest, schiţînd însă acel zîmbet al victoriei, una pe final, Grasu a explicat că nu tinde la rolul de golgeter şi nici nu urmăreşte titlul de prim marcator în Liga Naţională, dorindu-şi în schimb cît mai multe victorii colective: „A fost foarte greu dar cu atît mai frumos şi mă bucur că am reuşit această victorie de ziua mea de naştere! Am ştiut că numai apărarea ne poate ţine şi am izbîndit. Ne-am speriat un pic de scorul acesta şi meciul cu Pandurii ne-a apăsat puţin, ştiam că trebuie să învingem şi poate ne-am grăbit un pic să-l cîştigăm”.

Dar aşa cum şi Grasu a remarcat, apărarea a salvat meciul, o altă achiziţie, ex-reşiţeanul Cristian Antonaru, cu peste 10 intervenţii, spunînd că seriozitatea a rezolvat ecuaţia celor două puncte: „Acasă avem ceva în plus faţă de deplasare, poate şi aportul publicului. Dar dorinţa a fost mai mare, am crezut în forţele noastre”, a spus portarul Politehnicii, care n-a mai primit nici un gol în ultimele peste 6 minute, de la 19-20 violeţii revenind la 22-20.

Iar Antonaru a fost de netrecut, remarcînd seriozitatea şi ambiţia ca factori esenţiali sîmbătă, şi opinînd că Poli n-a intrat încrezută, după succesul la 11 goluri din pregătiri, în dauna oaspetei de astăzi: „Sunt unele probleme la fiecare meci dar cu o bună mobilizare, trecem peste ele. Ambiţia şi seriozitatea ne-au adus două puncte”.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu + = 9

 


Alte articole legate de acest subiect: