Handbal feminin, juniori III. Cu 4 jucătoare eliminate, Unirea Sânnicolau Mare marchează şi obţine o victorie importantă la Sebeş

Meci de infarct la Sebeş, acolo unde junioarele III la handbal feminin de la Unirea Sânnicolau Mare s-au deplasat pentru a susţine partida care a contat pentru etapa a VI-a din cadrul Grupei G a Campionatului Național de Juniori III. După ce au fost conduse la pauză cu un singur gol, oaspeţii au dat dovadă de tărie de caracter și mentalitate învingătoare, câștigând partida cu scorul de 22-21.

482929_297076207060753_100123105_n

Disputa a fost una echilibrată, așa cum se așteptau vesticele. Trio-ul de la Sânnicolau Mare, care a făcut diferența în această partidă, a fost format din Asaftei – Niță și Karina Roosz, cea din urmă fiind fiica coordonatorului secției de handbal de la Unirea, marcatoare a 18 goluri din cele 22 reușite de sânmicloșence. „Fetele au reușit un meci excepţional, merită felicitate”, au exprimat, la unison, Raul Ciolpan și Dani Morar, cei doi antrenori care le pregătesc pe jucătoarele Sânnicolaului.

Cel mai important moment s-a petrecut în repriza secundă, atunci când, pe fondul eliminărilor primite, nu mai puțin de patru în 40 de secunde (sic!), vizitatoarele au izbutit să marcheze și să rămână în meci. Revenite în efectiv complet, jucătoarele bănățence au avut nervii mai tari pe final, bifând o victorie importantă în economia clasamentului.

Unirea Sânnicolau Mare este situată în acest moment pe poziția a patra, cu 10 puncte, două mai puține decât LPS Banatul Timișoara, și trei mai puține decât LPS Sebeș și CSS Petroșani, primele două clasate.

Unirea Sânnicolau Mare: Crina Asaftei 7 goluri, Alexandra Niță 6, Karina Roosz Suba 5, Iulia Bota 2, Anca Hiticaș 1, Romina Hărdăuț 1, Anca Murărașu, Ioana Şerb, Sefora Bibolar, Alexandra Silin.

Antrenorii Unirii au specificat după deplasarea câştigătoare la Sebeş că a fost „un meci echilibrat, pe muncă, efort fizic maxim, dar apogeul partidei a fost momentul în care Unirea Sânnicolau Mare a marcat cu două jucătoare pe teren, după 4 eliminări în 40 de secunde, eliminări acordate uşor, una pe comentarii şi trei pe agăţări. Toate felicitările pentru fete!”

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Handbal, Juniori și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Handbal: