Handbal masculin, juniori III, Seria H: rezultate. Sânnicolau e mare: defilează spre semifinal

Venirea căldurii pe plaiurile autohtone culminează cu fazele superioare ale campionatelor naţionale de handbal, juniori, CS Unirea Sânnicolau Mare pecetluind astăzi o calificare demult asigurată la semifinal. În acest sfârşit de săptămâna a avut loc şi ultimul turneu din Seria H, juniori III, organizarea revenindu-i Şcolii Generale nr. 7 Timişoara. Rezultate…

Doza de neprofesionalism există, din păcate, şi la nivelul juniorilor, la acest ultim turneu nemaiprezentându-se CSS Avram Iancu Arad, care a repetat figura de la juniori II, unde nu mai onora ultimul turneu, găzduit la Dunăre. Economiile, bată-le vina…

Aşadar Seria H s-a încheiat cu un al şaselea turneu doar între 5 timişene, şi cu „uniriştii” primii, cu 28 de victorii şi un eşec, urmaţi de CSŞ Lugoj, cu 21 de succese şi 8 înfrîngeri, respectiv LPS Banatul (15 1 13). În jumătatea inferioară, arădenii au încheiat pe 4, iar „Gen 7” şi alb-violeţii polişti cu cîte 12 puncte, pe 5-6.

În schimb liderul Unirea Sânnicolau Mare a trecut la pas de toate contracandidatele, ecvestrând spre turneul semifinal, cu şanse reale la o posibilă medalie naţională în turneul final din 22-26 mai. 

O figură frumoasa au făcut și cei de la LPS Banatul Timișoara, cu 3 victorii din 4 partide, fiind învinşi doar de ocupanta primei poziţii. Lugojenii, care-i însoţesc şi ei pe cei de la CS Unirea în turneul semifinal din 19-21 aprilie, au obţinut trei victorii.

Se pare că liderii s-au obișnuit cu noul antrenor, Dani Morar, după schimbarea controversată a lui Marius Gîrboni, iar rezultatele pozitive se mențin pe linie. Dacă în prima zi a turneului juniorii sânmiclăuşeni au fost însoţiţi la turneul timişorean din sala Banu Sport de Morar, sâmbătă acesta a fost reţinut la partida din Divizia A, contra celor de la Extrem Baia-Mare (scor 30-38) și nu a mai putut face deplasarea. În locul său, Ciprian Foros, antrenor la juniori IV, a reușit doar victorii. Gând ce ne trimite la vechile jucării pornite cu ajutorul cheiţelor, care îşi fac treaba singure…

Cifrele de la partida ce a ţinut capul de afiş al turneului…

LPS Banatul Timişoara: Boanchiş – 7 goluri, Măruşcă (6), Pascari, Pădineanțu, Săvuloiu (câte 3 goluri), Mihăilă (2), Aioanei, Vuia, Popa, Abagiu, Radu Ionuț, Burac, Maiorovits – portar, Lacsam.

Unirea Sânnicolau Mare: Botaş (11), Nințeanu (6), Haag, Buale (câte 5 goluri), Bălăban (3), Talpoș (1), Danci, Ramkov, Măduță, Farca, Cojocari, Mermeze, Ciobanu, Izvineanu.

Rezultate…

Sc. Gen. Nr. 7 Timișoara – LPS Banatul Timișoara 13-17 (7-7)

CS U Poli Timișoara – Unirea Sânnicolau Mare 14-26 (7-12)

Sc. Gen. Nr. 7 Timișoara – CSS Lugoj 23-37 (9-19)

LPS Banatul Timișoara – Unirea Sânnicolau Mare 24-31 (16-12)

CS U Poli Timișoara – Sc. Gen. Nr. 7 Timișoara 15-15 (6-8)

CSS Lugoj – LPS Banatul Timișoara 22-23 (9-10)

CSS Lugoj – CS U Poli Timișoara 24-14 (10-7)

Sc. Gen. Nr. 7 Timișoara – Unirea Sânnicolau Mare 11-28 (5-13)

Unirea Sânnicolau Mare – CSS Lugoj 22-11 (11-7)

CS U Poli Timișoara – LPS Banatul Timișoara 7-26 (3-14)

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Handbal, Juniori, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la Handbal masculin, juniori III, Seria H: rezultate. Sânnicolau e mare: defilează spre semifinal

 1. Richard spune:

  Luati pe cineva sa tina scorurile si meciurile.
  Lugojul are 21 de victorii, 3 in ultimul turneu nu 2 cum scrieti voi.
  Bravo CSS Lugoj!

 2. BP7 spune:

  prietene si-a luat-o de la LPS si Unirea ……

 3. cezar spune:

  e problema legata de meciul cu Arad care nu s-au prezentat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 + doi =

 


Ultimele articole din categoria Handbal: