Poliştii speră la o primăvară mai liniştită

Politehnica Municipal Timişoara pregăteşte reluarea sezonului cu ambiţii şi speranţe în câteva rezultate pozitive. Cu aceste rezultate, gruparea violetă s-ar îndepărta de zona inferioară a clasamentului şi ar aborda primăvara într-o manieră mai relaxată. Concret, timişorenii îşi propun să nu piardă în cele trei meciuri oficiale programate în luna februarie: deplasare la Minaur Baia Mare (penultima rundă a turului), joc acasă cu Bucovina Suceava (ultima partidă din tur) şi deplasare la CSM Satu Mare (prima etapă din retur).

Calitatea jocului s-a schimbat în bine mai ales ca defensivă, însă o condiţie importantă e menţinerea tuturor jucătorilor apţi pentru toate cele trei partide. Tocmai accidentările unora dintre oamenii de bază l-a îngrijorat pe antrenorul Otto Heel, iar în ultimul amical (înfrângere cu 39-32 la UCM Reşiţa) câţiva jucători au fost indisponibili total sau parţial. Vaidasigan, Ursu, Şimicu, Cotinghiu, Macovei şi Cristescu s-au plâns de diferite afecţiuni, însă cu excepţia ultimilor doi, ceilalţi „violeţi” vor buni de joc pentru prima confruntare oficială, cea de la Baia Mare.

Meciul Minaur – Politehnica e programat sâmbătă, în 12 februarie, de la ora 16 şi este arbitrat de cuplul internaţional Pavel/State (Buzău).

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 5 = zero

 


Ultimele articole din categoria Handbal: