HC Jimbolia și LPS Banatul, primele la euro-regiune și calificate în semifinalele pe țară

Două grupări timișene au câștigat faza grupelor turneului euro-regional de minihandbal feminin disputat sâmbătă și astăzi în Sala ”Banu Sport” din Timișoara, disputându-și astfel finala concursului cu un total de 11 meciuri și calificându-se de pe primele două poziții în turneul semifinal al Campionatului Național FRH de handbal feminin pentru junioare V, în ordinea HC Jimbolia, LPS Banatul Timișoara.

PENTAX DIGITAL CAMERA  Jimboliencele, cu Marian Rică pe bancă și oferind și golgheterul turneului de pe Bega, s-au impus în Grupa B, de 4 echipe, în fața Liceului Teoretic Traian Vuia Reșița, CS Diniășanca și CSȘ Petroșani, întrecându-le apoi la 3 goluri diferență în finală pe junioarele V de la LPS Banatul, primele în Grupa A.

HC Vulcan s-a calificat la semifinalele naționale de pe locul 3 și cu cel mai bun portar al întrecerii de pe Bega, după ce a trecut în finala mică de reșițence, cu Voinea desemnată cea mai tehnică elevă a întrecerii euro-regionale, și calificate la rândul lor în penultimul act, sub egida FRH. Locul 5 în turneul zonal l-au obținut cele de la Leu Giarmata, însă fără joc astăzi prin neprezentarea Diniășancăi la partida pentru pozițiile 5-6.

Jocurile rezervate junioarelor V de 2005/6 și mai mici din Sala ”Banu Sport” s-au derulat pe parcursul unor reprize a câte 15 minute, în echipe de 4 plus 1, la porți de 160 / 200.

Dacă pentru junioarele cele mai mici urmează emoțiile semifinalelor pe țară, pentru categorii mai mari de vârstă aceste meciuri sunt de actualitate, LPS Banatul și Unirea Sânnicolau Mare încheind astăzi fără calificare turneele semifinale naționale de juniori III – băieți iar de mâine intrând în focuri junioarele I de la LPS Banatul, în întrecerea de 6 echipe de la Brașov, cu meciuri zi de zi până vineri, prim adversar pentru elevele lui Cosmin Zgîrdea fiind CSȘ Caracal, în Sala ”Dumitru Popescu Colibași” de sub Tâmpa. Revenim.

Acest articol a fost publicat în Handbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Handbal: