”În ansamblu, ne-am prezentat foarte bine! Sunt pe deplin mulțumit de echipă” CS Peciu Nou câștigă și cu 33-18 în semifinalele la junioare III, contra Sighișoarei

CS Peciu Nou a învins și în cea de-a doua zi a fazei I semifinale din cadrul Campionatului Național FRH de handbal feminin pentru junioare III, categoria 2000/1, repetând în cadrul Grupei 2, de la Târgu Mureș, isprava reușită în ziua inaugurală.

Astfel, după ce vineri treceau cu 16-15 de CSȘ 2 Baia Mare, elevele lui Gheorghe Cârtog au excelat și în ultimul meci al reuniunii de sâmbătă dimineață, dispunând la scor de CSȘ Sighișoara, cu 33-18 la pauză 14-7, triumf care le-a urcat pe timișence pe locul secund în grupa de 6 târg-mureșeană, unul de calificare în faza a II-a semifinală.

Ex-jucătorul divizionar Gheorghe Cârtog, lider cu junioarele III ale Peciului în Seria H a Campionatului Național FRH

Ex-jucătorul divizionar Gheorghe Cârtog, dublu învingător cu junioarele III ale Peciului Nou în turneul semifinal I al Campionatului Național FRH

 

 

După întâlnirea de la ora 11,30, junioarele din sudul Timișoarei au mai reintrat pe teren și la 16,15, sâmbătă după-amiază, în cea de-a patra și penultima etapă a turneului, în care au pierdut după ce conduceau la pauză, 20-26 de la 12-11 cu Grupul Școlar Energetic Râmnicu Vâlcea.

În consecință, cu bilanțul 4 2 0 2 94-86 6 puncte, dintre care 4 vor fi deduse pentru nerespectarea aberantelor criterii de talie, câte unul pe meci, CS Peciu Nou a pierdut absolut orice șansă de a se regăsi între primele două clasate, care urmează a avansa în faza secundă a nivelului semifinal. Timișencele vor mai juca și mâine, în ultima rundă, cu liderul gazdă Olimpic A Târgu Mureș, care tinde la calificare, urmat de CSȘ Dinamo Brașov dar și de vâlcence.

”În ansamblul turneului, ne-am prezentat foarte bine și Peciu Nou a fost dat ca exemplu pentru buna prestație avută aici. Consider că am făcut o bună propagandă handbalului din județul nostru prin evoluțiile din semifinalul de la Târgu Mureș. E drept, n-avem individualități, forța noastră stând în coeziunea grupului, dar sunt pe deplin mulțumit de echipă și de jocul etalat aici în aceste două zile. Păcat, căci am avut meciul în mână cu Râmnicu Vâlcea, am controlat partida, am fost în avantaj dar n-am reușit să-l menținem, însă arbitrii au jucat rolul lor. Altele sunt pretendentele la calificare…”, a remarcat Gheorghe Cârtog.

Astfel, toate cele 3 cluburi timișene ajunse în semifinalele naționale la junioare III s-au oprit înaintea pătrunderii între cele mai bune 16 grupări din țară, CS Peciu Nou înregistrând două victorii în grupa din Ardeal, care ia sfârșit mâine, iar CS Unirea Sânnicolau Mare și LPS Banatul câștigând la prima apariție, joi, dar cedând pe rând următoarele partide.

Sânmiclăușencele la Iași, cu parcursul 39-27 cu CSȘ Zalău, 28-29 cu LPS Iași, 28-36 cu CSȘ Galați, 25-37 cu CSȘ 1 Constanța, iar timișorencele la Medgidia: 33-29 cu LPS Vaslui, 19-32 cu LPS Slatina, 23-20 cu Grupul Școlar Energetic Râmnicu Vâlcea, 18-23 cu CSȘ Medgidia și 22-31 cu CSM București. ”Banatul” a încheiat a cincea și penultima în Grupa 8, de la malul mării, cu 3 puncte din 15 posibile și la 6 în urma ocupantei locului 4, cu golaverajul 115-145. LPS Brăila și LPS Slatina s-au calificat cu câte o înfrângere în faza următoare, în dauna celor de la CSM București.

 

 

Acest articol a fost publicat în Handbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× noua = 27

 


Ultimele articole din categoria Handbal: