Iulian Halcă, pre-Poli-Minaur: ”Dat fiind solicitările pregătirii fizice, genunchiul e surprinzător de bine”

Iulian Halcă, interul dreapta al Politehnicii Timișoara, purtând o fașă pe genunchiul drept, a prefațat astăzi de la 16,20, înaintea antrenamentului ”violeților”, debutul oficial în 2015, dat miercuri de la ora 17 de etapa a treia din retur, acasă cu Minaur Baia Mare.

17_Iulian-HALCA-214x300

 

A fost mini-conferința de presă onorată de Halcă și antrenorul Constantin Ștefan, după ce Sporttim v-a prezentat în exclusivitate la prânz un interviu in extenso cu băimăreanul de 21 de ani de pe extrema dreaptă a ”violeților”, Călin Leordean.

”Este un meci foarte important pentru noi, sperăm într-o victorie frumoasă! Să ne facem jocul nostru…”, a spus Halcă, explicând că zilele de acumulări fizice sunt deja istorie, fără a-și lăsa amprenta pe prospețimea lotului. ”Nu resimțim oboseala, am trecut cu bine de perioada de cantonament, acum ne-am axat pe pregătirea tactică de joc, suntem într-o formă bună și așteptăm cu încredere meciul…”

Rămase în urmă sunt și bătăile de cap date în toamnă de diferendul contractual cu campioana en-titre, care va poposi săptămâna viitoare la Timișoara: ”Am trecut și peste acele probleme avute cu HCM Constanța, sunt bine în plan emoțional și ne gândim numai la victorie!”

Soarele a ieșit și în privința accidentării la genunchi: ”Dat fiind pregătirea fizică avută în această iarnă, sunt plăcut surprins cât de bine mi-e la genunchi, a răspuns destul de bine solicitării”.

Cu 10 jocuri rămase de disputat în retur, Halcă a explicat că ”Luăm meciurile pe rând, fiecare în parte, ca pe finale, toate sunt niște finale, și luptăm la victorie căci poate am rămas datori din toamnă!”, răspunzând întrebării în privința trimiterii sale și ca extremă dreapta prin spusele ”Joc ce îmi solicită antrenorul!”

Fiind vorba despre un prim meci oficial în 2015 tocmai împotriva liderului Ligii Naționale, după care urmează o deplasare la o grupare de podium în 2013-2014, Potaissa, și dubla manșă cu constănțenii, redebutul contra Minaurului se anunță de mare importanță, și prin prisma tradiției cu care este înnobilat acest derby: ”N-aș zice că e mai greu, poate concentrarea este mai mare, însă densitatea este aceeași. Noi avem poftă de joc, ne-am antrenat, ne-am făcut treaba!”

”Poli” va juca în campionat și duminică de la ora 17, la Turda, cu Potaissa, care evoluează joi de la 17,30 (DIGI Sport) la Constanța.

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ doi = 5

 


Ultimele articole din categoria Handbal: