Jimbolia pierde la Timișoara, Jimbolia câștigă la Făget

Bob cu bob, căruța Campionatului Județean Timiș de handbal masculin și feminin strânge și resturile ”recoltei” de toamnă, meciuri restanță disputate după încheierea turului întrecerii.

Zilele trecute s-au mai jucat câteva, sâmbătă de la ora 16 în ”Banu Sport„, LPS Banatul Timișoara – Liceul ”Mihai Eminescu” Jimbolia, rezultat 30-22, la pauză 15-10, pe semicercul fetelor, și în aceeași competiție, duminică, Olimpia Făget – Record Jimbolia 28-36, la pauză 12-18. Ar mai fi în consecință o singură restanță, din etapa a III-a, ASO Deta – Record Jimbolia.

La băieți, caravana se mișcă mai anevoios, o singură partidă disputându-se între timp, Old Boys Sânnicolau Mare – Old Boys Arad 37-34 (18-14), în vreme ce alta a fost omologată cu 0-10, Voința Biled cedând la ”masa verde” pe teren propriu, și fiind implicit penalizată cu un punct în clasament, datorită faptului că nu s-a aliniat la restanța cu CSM Timișul Lugoj. Este al treilea meci al întrecerii masculine decis în afara terenului, ca o măsură a dificultăților organizatorice ale câtorva competitoare.

Drept urmare, ar mai fi 3 întâlniri restante de disputat, și anume LPS Banatul – Old Boys Arad, din etapa I, LPS Banatul – Știința Lovrin (etapa a VI-a) și Știința Lovrin – Voința Biled, din runda a VII-a, ultima a turului.

* O nouă ediție a ”Memorialului Ioan Morar” va fi organizată în weekend pe semicercul feminin, de către CS Unirea Sânnicolau Mare, urmând ca o săptămână mai apoi să fie pusă în scenă și secțiunea masculină a competiției comemorative.

* În cupele europene, HC Odorhei s-a calificat în optimile Challenge Cup după victorii la peste 20 de goluri diferență, 35-14 și 43-21, în zile consecutive, acasă cu HC Cambridge, care l-a aliniat și pe Carl Norman, în vârstă de 51 de ani, cel mai bătrân jucător apărut în această competiție, dar băcăuanii au pierdut în Danemarca, 32-27 pentru TT Holstebro, iar Potaissa Turda chiar mai clar pe terenul lui RK Nexe, 35-20, doar campioana HCM Constanța impunându-se în același tur III al Cupei EHF, dinaintea fazei grupelor, 27-21 cu vikingii de la Elverum Handball Herrer.

 

Acest articol a fost publicat în Handbal, Sport de masă și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 8 = patruzeci opt

 


Ultimele articole din categoria Handbal: