Junioare III: Gazda Unirea trece la limită de CS Peciu Nou, urcînd pe 2 în Seria G, peste jimbolience

Ultima zi a celui de-al cincilea turneu din Campionatul Naţional de handbal feminin, juniori III, Seria G, găzduit de Unirea Sânnicolau Mare, a consemnat şi alte victorii ale rivalelor la locul 2, CS Unirea si HC Jimbolia, echipe ce se luptă pentru singura miză rămasă în acestă serie, poziţia secundă.

În urma acestor rezultate, poziţia secundă, care asigură biletele pentru un turneu semifinal râvnit de ambele timişene, va fi disputată în ultimul turneu care se va disputa în luna aprilie, nu în fieful celor de la Sc. Nr. 7 Timişoara, cum era programat iniţial, ci la Jimbolia.

Unirea, cu 4 victorii din cinci meciuri, a trecut în ierarhie, cu un punct, peste H.C. Jimbolia, care a strîns doar 3 succese pe Aranca, la fel ca LPS Banatul II, în vreme ce liderul detaşat LPS Banatul I Timişoara şi-a apropiat tot patru triumfuri, fiind însă şi la primul eşec stagional.

Etapa a V-a, duminică 24 martie:

09:00 HC Jimbolia – LPS Banatul Timişoara II 22-17 ( 9-10 )

10:30 Sc. Nr. 7 Timișoara – LPS Banatul I Timișoara 4-24 ( 1-16 )

12:00 Unirea Sânnicolau Mare – CS Peciu Nou 14-13 ( 7-10 ).

În clasamentul înaintea ultimului turneu, de peste 3 săptămîni, 1. LPS Banatul I 48 puncte, 2. CS Unirea 26p, 3. HC Jimbolia 25p…

Acest articol a fost publicat în Handbal, Juniori, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 × noua =

 


Ultimele articole din categoria Handbal: