Junioarele 1 de la LPS Banatul Timișoara, eșec și la 24 de goluri, după cele la 12 și 9 din precedentele 7 zile

Înfrângeri la scor în serie pentru echipa de junioare 1 a LPS Banatul Timișoara în cadrul returului Seriei E a Campionatului Național FRH de handbal feminin pentru categoria 1996/97.

antet

 

 

Depășite miercurea trecută la Reșița cu 36-24, la pauză 17-10 de către Universitatea, iar sâmbătă, pe teren propriu, cu 20-29 de LPS Slatina, handbalistele ”Banatului” au pus astăzi după-amiază punct aparițiilor în returul seriei sud-vestice a întrecerii naționale zonale cu un eșec de proporții în județul Olt, 43-19 (23-8) pentru CSȘ Caracal, o grupare aplicând corecții severe în ciuda faptului că este doar o codașă a seriei în virtutea depunctărilor încasate pentru nerespectarea cerințelor de vârstă.

Bănățencele aveau să câștige la masa verde, prin omologare cu 10-0, partida tur disputată pe 8 noiembrie la Timișoara cu cele de la CSȘ Caracal. LPS Banatul, pregătită de profesorul Cosmin Zgârdea, accede în faza imediat următoare a întrecerii, la nivelul turneelor semifinale, însă plecând cu șanse mici pentru a se califica și mai departe.

Până atunci, junioarele 1 mai au de disputat jocurile din ultimele 4 etape ale ligii a doua din handbalul divizionar al senioarelor, începând cu cele de duminică, atunci când CSU Politehnica evoluează pe teren propriu în compania celor din Pitești iar CS Timișoara la Sebeș, în județul Alba, cu liderul Diviziei A – Seria B, ambele meciuri fiind în cadrul rundei a XV-a. Ambele grupări de eșalon secund includ în loturi junioare cu dublă legitimare de la ”Banatul”.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Handbal, Juniori și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru − 3 =

 


Ultimele articole din categoria Handbal: