Juniorii 1 ai SCM Politehnica Timișoara câștigă una din grupele turneului final cu victorii pe linie la 12, 11 și 5 goluri diferență

Juniorii mari alb-violeți au învins pe linie în primele 3 apariții ale turneului final național de 8 echipe de handbal băieți, câștigând astfel una dintre grupele competiției și calificându-se în semifinala de sâmbătă seară cu CSM Focșani 2007. SCM Politehnica s-a impus pentru a doua oară la peste 10 goluri diferență în 48 de ore în turneul de la Bacău, fiind favorită și pentru intrarea în finală, în fața unor vrânceni învinși astăzi în cealaltă serie cu 37-21 de CSU din Suceava, câștigătoare a patrulaterului.

Handbaliștii juniori 1 antrenați de Gonzalo Tajuelo au câștigat Grupa 2 de la turneul final al Campionatului Național FRH, turneu ce are loc de miercuri până duminică în Bacău. Alb-violeții de la SCM Politehnica Timișoara s-au impus clar în toate cele trei meciuri jucate până acum în localitatea moldavă. În această seară, de la ora 18, ei au trecut de CSS Odorheiu Secuiesc cu 37-26 (22-14), după un meci în care staff-ul tehnic a folosit rotația completă.

Anterior, miercuri și joi, poliștii i-au învins pe cei de la CSȘ2 Baia Mare cu 31-19 la pauză 14-9 și cu 29-24 (18-9) pe cei de la CSM București, calificați la rândul lor în semifinale cu victorii la 4 respectiv două goluri diferență. Gruparea de juniori 1 din București avea 23 de victorii din 23 de partide înaintea primului fluier al meciului cu juniorii violeți.

Alb-violeții au încheiat grupa cu maximum de puncte, 9 și cu 97 de goluri înscrise în cele trei partide. În acest sezon, formația bănățeană are 19 victorii din 19 partide.

Cu maximum de puncte a câștigat cealaltă grupă CSU din Suceava, 48-20 cu CS Medgidia, 34-26 cu Potaissa Turda și 37-21 cu focșănenii. 

SCM Politehnica Timișoara va întâlni în semifinale cea de-a doua clasată din Grupa 1, CSM Focșani. Partida va avea loc sâmbătă 28 mai de la ora 18 și va fi transmisă în direct de pagina Facebook a Asociației Județene de Handbal Bacău. În cealaltă semifinală se întâlnesc CSU din Suceava și CSM București, tot mâine, dar de la ora 16.

Acest articol a fost publicat în Handbal, Juniori și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 2 = sase

 


Ultimele articole din categoria Handbal: