Juniorii 1 și 2 ”violeți” de la SCM Politehnica Timișoara, calificați înainte de termen la turneele finale

Echipele de juniori ”mari” și 2 ale prim-divizionarei de handbal masculin SCM Politehnica Timișoara conduc detașat în clasamentele din faza a II-a a Campionatului Național juvenil al FRH, obținând calificarea la turneele finale pe țară cu multe etape înainte de finalul sezonului regular. Alb-violeții vor lupta luna viitoare pentru titlurile de campioni.

Juniorii mari înfrâng Potaissa

Juniorii 1 au trecut în cel mai recent meci de o contracandidată importantă din Grupa Valoare 3 (faza a doua a campionatului), AHC Potaissa Turda, cu 37-29, în penultima etapă, la sala din Dumbrăvița.

Jucătorii pregătiți de Gonzalo Tajuelo sunt lider, cu 20 de puncte, urmați de CSȘ 2 Baia Mare, cu 17 puncte, și cei din Turda, cu 13. Turneul final al juniorilor 1 va avea loc peste 4 săptămâni, în perioada 11-15 mai, la Sfântu Gheorghe.

Juniorii 2 poliști zdrobesc Craiova

Juniorii 2, antrenați de Emil Stolojan, au învins în cel mai recent meci din Grupa Valoare 4 pe CSȘ Craiova, cu 46-24, acasă, și au un avantaj și mai mare în clasament: SCM Poli, 37,5 puncte, CSS Craiova 24, CSM Reșița 23,5 puncte. Turneul final al juniorilor 2 va avea loc peste 5 săptămâni, în perioada 18-22 mai, la Brașov.

De altfel, zece tineri jucători ai alb-violeților se află în această perioadă la loturile naționale ale României, atât între seniori cât și la tineret respectiv juniori, și anume: Claudiu Pal, Ianus Dumitrescu și Antonio Bordeanu la loturile de seniori și de tineret, Răzvan Trif la seniori, Alexandru Moldovan, Raul Bote, Robert Cîtu, Vlad Chira și Darius Bran la lotul de tineret, iar Alin Cozmaciuc și Mateo Roșca la lotul de juniori.

”Poli” joacă în Liga Zimbrilor peste 3 săptămâni

În Liga Zimbrilor, de seniori, antepenultima etapă e programată joi 5 mai, când SCM Politehnica va primi vizita lui CSM Vaslui. Ulterior, ”violeții” vor juca la codașii din Alexandria și acasă cu dobrogenii, la finele returului. Ultimele rezultate și programul rundei 24, pe coloana clasamentelor la zi a secțiunii Handbal, ierarhia elitei fiind după 23 de etape, fără restanța CSM Focșani – Minaur, programată în 8 mai.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Handbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru + 9 =

 


Ultimele articole din categoria Handbal: