Juniorii 4, start al regionalului cu 6 echipe de la Reșița

Faza regională a băieților juniori IV din Campionatul Național de handbal este mai restrânsă ca participare numerică a formațiilor din zona vestică, șase fiind cluburile reunite pentru meciurile de astăzi și duminică de la Reșița, dintre care 4 grupări timișene, față de cele 10 echipe de junioare IV implicate încă de vineri pe același palier al competiției la Sânnicolau Mare. Alte câteva rezultate…

Pe Aranca, în competiția feminină din sala ”Ioan Morar”, trei formații care se impuneau în reuniunea inaugurală de la matineul de vineri au triumfat și în runda a doua de meciuri, și anume echipa Liceului Teoretic Traian Vuia Reșița, CSȘ Petroșani și ACS Leu Giarmata, iar în plus CSȘ Hunedoara a debutat cu dreptul, după ce nu juca în etapa de deschidere a regionalului.

Așadar, HC Jimbolia – CSȘ Hunedoara 18-20 (8-10), Liceul Teoretic Traian Vuia Reșița – AHC Cîtu Timișoara 22-18 (11-10), CSȘ Petroșani – CS Golden Kids Bocșa 22-15 (15-8) și ACS Leu Giarmata – CSM M.V. Vulcan 19-11 (11-7). 

La masculin, turneul regional cu 6 echipe la start la Reșița a început sâmbătă la ora 9 cu prima reuniune cu 5 partide: CSM Școlar Reșița – CS Victoria Nădlac 24-9 (12-4), Școala Generală 7 Timișoara – ACS Freedom Giroc-Chișoda 17-13 (11-4), Unirea Sânnicolau Mare – LPS Banatul Timișoara 25-14 (13-9), LPS Banatul Timișoara – CS Victoria Nădlac 20-13 (9-7) și ACS Freedom Giroc-Chișoda – CS Unirea Sânnicolau Mare 19-19 (8-9). 

Regionalul din Caraș-Severin continuă și duminică în sistem campionat, fiecare cu fiecare.

Acest articol a fost publicat în Handbal, Juniori și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 1 = noua

 


Ultimele articole din categoria Handbal: